Δεν έχει χρήματα για να κατέβει στις εκλογές ο Θάνος Τζήμερος

Δεν έχει χρήματα για να κατέβει στις εκλογές ο Θάνος Τζήμερος
Οι πρόεδροι της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος (φωτό) και της «Δράσης» Θεόδωρος Σκυλακάκης (αριστερά) στην παρουσίαση, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, του λογότυπου και των υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου του νέου κόμματος συνεργασίας "Γέφυρες". (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Η Δημιουργία Ξανά δεν θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Θάνος Τζήμερος. Διαβάστε γιατί

Με ένα εκτενές κείμενο ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε ότι η Δημιουργία Ξανά δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς η διαδικασία σημαίνει ένα “υπερβολικό χρηματικό κόστος το οποίο η Δημιουργία αυτή την στιγμή δεν μπορεί να αντέξει”.

Ο κ. Τζήμερος τονίζει ότι δεν θα σταματήσει τον “αγώνα”, ενώ χαρακτηρίζει το κόμμα του “το μοναδικό αντισυστημικό μεταρρυθμιστικό κόμμα με προσήλωση στους θεσμούς και στην ευρωπαϊκή προοπτική”.

“Κάθε εμπόδιο για καλό. Ας είναι αυτή η αποχή έναρξη μιας νέας περιόδου συμμετοχής και παραγωγής έργου. Στα όργανα της Δημιουργίας θα συζητήσουμε και θα καταστρώσουμε, τις αμέσως επόμενες μέρες, την πορεία μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του Θάνου Τζήμερου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα