Peugeot 308 R. Υβριδικό με 493 ίππους αλλά…

Peugeot 308 R. Υβριδικό με 493 ίππους αλλά…

Ένα πανέμορφο και απίστευτα δυνατό 308 ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Peugeot, αλλά, προς το παρόν το μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των concept cars.

Η Peugeot σχεδιάζει να κάνει την έκπληξη στο Goodwood Festival of Speed ​​με δύο αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, ένα εκ των οποίων είναι εντελώς νέο.

 

Μιλάμε για ένα “308 υψηλών επιδόσεων”, όπως ανέφερε η Peugeot. Πρόκειται για το 308 R Hybrid, το οποίο πρόκειται να κάνει την ευρωπαϊκή του εμφάνιση.

Το 308R αποδίδει 493 ίππους από ένα υβριδικό σύστημα και αν μη τι άλλο δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η γαλλική φίρμα είναι σε θέση να κατασκευάσει αυτοκίνητα που προκαλούν τις αισθήσεις, τόσο σε ότι αφορά την εμφάνιση, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις.

Όσον αφορά το δεύτερο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο Goodwood Festival of Speed, όλα δείχνουν πως αυτό θα είναι το 308GTi . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας τούρμπο κινητήρας 1.6 λίτρου (όμοιος με αυτόν που κινεί το RCZ R) απόδοσης 266 ίππων.

 

Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς. Το 308 GTI θα αποτελέσει την γαλλική απάντηση στα Ford Focus ST και Volkswagen Golf GTI.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα