Ηλικιωμένες κάηκαν ζωντανές σε Άργος και Λέσβο

Ηλικιωμένες κάηκαν ζωντανές σε Άργος και Λέσβο
ΑΡΓΟΣ-Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά τα ξημερώματα στο Άργος. Η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στην οδό Μιαούλη.Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έμενε μόνη της και η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρική θερμάστρα.(eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος) Eurokinissi

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο ηλικιωμένες, οι οποίες κάηκαν ζωντανές μέσα στο σπίτι τους σε Άργος και Λέσβο ενώ προσπαθούσαν να ζεσταθούν

Δύο ηλικιωμένες έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες από φωτιά, που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους, στο Άργος και τη Λέσβο.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/01), μία γυναίκα περίπου 75 ετών βρέθηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο σπίτι της, στο Άργος. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της και η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρική θερμάστρα που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, την ίδια τύχη είχε μια 95χρονη στα Βασιλικά Λέσβου. Το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες από σόμπα και καταστράφηκε ολοσχερώς. Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, ωστόσο δεν μπόρεσε να σώσει την ηλικιωμένη, η οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα