Camal Tributo Concept. Από την Ιταλία με αγάπη

Camal Tributo Concept. Από την Ιταλία με αγάπη

Οι Ιταλοί έχουν τον τρόπο να μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Και το Camal Tributo Concept που βασίζεται στην Maserati GranTurismo είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που αν μη τι άλλο προκαλεί τις αισθήσεις με τις όμορφες γραμμές του

Η Camal Studio, μια ιταλική εταιρεία, αποκάλυψε πρόσφατα το Concept Tributo, η οποία βασίζεται στην Maserati GranTurismo.

Η Camal Tributo έρχεται με αμάξωμα το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα one-off αυτοκίνητο,  πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει μόνο ένα κομμάτι.

Οι σχεδιαστές της Camal επισημαίνουμε ότι η Tributo ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές των σύγχρονων GTs Maserati, και ότι είναι εμπνευσμένο από τις Ghibli, Bora και Kashmin.

Η Camal Tributo έρχεται με αμάξωμα fastback και διαθέτει μυώδεις θόλους τροχών εμπνευσμένους από τα μεγάλα V8 αμερικάνικα αυτοκίνητα των δεκαετιών του ’60 και του ’70.  Κάτω από το αμάξωμα, η Camal Tributo συνεχίζει να είναι μια Maserati GranTurismo. Αυτό σημαίνει ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του αυτοκινήτου στο οποίο βασίζεται.

Τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το Tributo, δεν έχουν γίνει γνωστές αν και η Camal υπόσχεται να υπάρχουν αρκετές εκδόσεις από πλευράς ισχύος και επιδόσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα