19 χρόνια από τον ‘Τιτανικό: Η εμφάνιση της Celine Dion είναι το viral της ημέρας

19 χρόνια από τον ‘Τιτανικό: Η εμφάνιση της Celine Dion είναι το viral της ημέρας
Celine Dion performs "My Heart will Go On" at the Billboard Music Awards at the T-Mobile Arena on Sunday, May 21, 2017, in Las Vegas. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Pizzello/Invision/AP

19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του single που πλαισίωσε μια από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών, η ερμηνεύτρια χάρισε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που θα "καταναλωθεί" περισσότερο από ο, τιδήποτε σήμερα (vid)

Το μεγάλο μουσικό γεγονός του Σαββατοκύριακου είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, τα βραβεία Billboard Music Awards. Το διαδίκτυο και τα social media κατακλύστηκαν από το βράδυ της Κυριακής με εικόνες, σχόλια, εμφανίσεις και βραβεύσεις Αμερικανών καλλιτεχνών που βρέθηκαν στην μεγάλη γιορτή της μουσικής, η οποία και μεταδόθηκε από το Las Vegas.

Αν όμως η Cher έκλεψε τις εντυπώσεις για την εντυπωσιακή φυσική της κατάσταση, παρά τα 71 της χρόνια, εκείνη που “έσπασε το διαδίκτυο” με τις ερμηνευτικές της ικανότητες ήταν η Celine Dion. Η Καναδή ερμηνεύτρια, που είχε παραλάβει το 2016 το Icon Award για τη συνεισφορά της στη μουσική διαχρονικά, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το πιο επιτυχημένο ίσως εμπορικά κομμάτι της. Το “My Heart Will Go On” καρφώθηκε από την πρώτη εβδομάδα στο νο. 1 των Billboard πίσω στο 1998, ενώ και το άλμπουμ της ταινίας “Τιτανικός” παρέμεινε 16 εβδομάδες στην κορυφή.

Η ερμηνεία της Celine Dion προκάλεσε ρίγη στους παρευρισκόμενους που χειροκροτούσαν ασταμάτητα για περισσότερο από 1′ λεπτό. Δείτε την εμφάνιση.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα