Δέκα ‘κρυφά’ νησιά – διαμάντια σε όλον τον κόσμο

Δέκα ‘κρυφά’ νησιά – διαμάντια σε όλον τον κόσμο

Hint: Ανάμεσα σε αυτά και ένα νησί της Ελλάδας

Σε κάθε άκρη του κόσμου υπάρχουν αρκετά «πολύτιμα νησιά», τα οποία είναι καλά κρυμμένα και λίγοι τα γνωρίζουν. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε «κρυφές» νήσους σε όλον τον κόσμο που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα:

ΒΙΕΤΝΑΜ: CON DAO

Μία πανέμορφη παραλία με χρυσή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά είναι αρκετά για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στις διακοπές τους. Το νησί Con Dao του Βιετνάμ διαθέτει 50 ευάερες πολυτελείς βίλες με θέα στη θάλασσα της Νότιας Κίνας, καθώς και υπέροχο φαγητό.

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: GILI TRAWANGAN

Το Gili Trawangan είναι ένα μικρό νησί κοντά στο Lombok με αμέτρητα παραθαλάσσια καφέ, στο οποίο όλοι μετακινούνται είτε με ποδήλατα είτε με τα πόδια. Η καθημερινότητα σε αυτό το όμορφο νησί της Ινδονησίας, περιλαμβάνει ψάρεμα, καταδύσεις και μία παγωμένη μπύρα στο Scallywag.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: PICO

Στο νησί Pico καλλιεργούνται παράκτιοι αμπελώνες, οι οποίοι αναπτύσσονται και ευδοκιμούν στις πλευρές ενός ηφαιστείου. Τα δε αμπέλια αναρριχώνται πάνω στους πέτρινους τοίχους, που προστατεύουν τα δέντρα από τους θαλάσσιους ανέμους και το αλατόνερο που φέρουν αυτοί.

ΣΟΥΗΔΙΑ: SANDöN

Το νησί καλύπτεται από ένα καταπράσινο δάσος με πεύκα και δρυς και εκτός από τα πανέμορφα καταπληκτικά τοπία, προσφέρει πεντανόστιμα σουηδικά πιάτα.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΝΗΣΟΙ: SCRUB ISLAND

Το νησί αυτό είναι εξαιρετικό για εξερεύνηση, δεδομένου ότι είναι ακατοίκητο εδώ και δεκαετίες. Οργανώστε μια εκδρομή στο κοντινό νησί Νόρμαν και πεζοπορίες στη φύση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ – “ΔΙΑΜΆΝΤΙ” ΣΤΟ FORTUNEGREECE.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα