Mitsuoka Roadster. Ένα ανοικτό διθέσιο με αγγλικό στιλ

Mitsuoka Roadster. Ένα ανοικτό διθέσιο με αγγλικό στιλ

Κατασκευάζοντας αυτοκίνητα που σχεδιαστικά έχουν δανειστεί στοιχεία από βρετανικά μοντέλα της 10ετίας του 1960, ήταν φυσικό επακόλουθο για την Mitsuoka να κάνει άνοιγμα στην Αγγλία.

Η Mitsuoka, είναι μια εταιρία κατασκευής εξωτικών αυτοκινήτων που έχει έδρα την Ιαπωνία και θα κάνει το ντεμπούτο στην Ευρώπη στα μέσα Ιουνίου, με το Roadster, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο σχεδιασμός του Mitsuoka Roadster αντλεί στοιχεία από κλασικά βρετανικά σπορ αυτοκίνητα ενώ έχει «χτιστεί» επάνω στα πάτωμα και τα μηχανικά μέρη του Mazda MX5. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επίσης 6 σχέσεων.

Όπως αναφέρει η εταιρία το αυτοκίνητο διαθέτει την ταχύτερα ανοιγόμενη και σκληρή οροφή στον κόσμο, αφού τόσο για το άνοιγμα όσο και για το κλείσιμο απαιτούνται μόλις 12 δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων δερμάτινων καθισμάτων, αυτόματου κλιματισμού, ABS με Ηλεκτρονικό Κατανεμητή της Δύναμης Πέδησης (EBD),  Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC) με Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (TCS ), καθώς και εμπρός και πλευρικούς αερόσακους.

Οι τιμές για το Mitsuoka Roadster ξεκινούν από 74.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα