Θανατηφόρο τροχαίο στη Κρήτη

Θανατηφόρο τροχαίο στη Κρήτη

Ένας άνδρας πέθανε έπειτα από σφοδρή σύγκρουση στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης το μεσημέρι της Τετάρτης

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης στο ύψος του Καλαμίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 60χρονος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ένας 60χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή και τρία ακόμα άτομα να τραυματιστούν. Σύμφωνα με το cretapost και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα, είχαν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια των οχημάτων με τους διερχόμενους οδηγούς να καταφέρνουν να τους βγάλουν έξω από τα αυτοκίνητά τους.

Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στους τρεις τραυματίες. Την ίδια ώρα, άνδρες της πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος προχώρησαν σε πλύση του οδοστρώματος το οποίο είχε γεμίσει  με λάδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό και χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

ΠΗΓΗ CRETAPOST

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα