Ο Μαζιώτης απειλεί ευθέως Τόσκα-Κοντονή

Ο Μαζιώτης απειλεί ευθέως Τόσκα-Κοντονή
5-10-2011-Ξεκινά σήμερα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης του Επαναστατικού Αγώνα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σφοδρή επίθεση του ηγέτη του Επαναστατικού Αγώνα Ν. Μαζιώτη με απειλές θανάτου σε βάρος του Ν.Τόσκα και του Στ. Κοντονή -Τόσκας: “Δεν μας φοβίζουν τέτοιες απειλές!”

Σε ευθεία επίθεση και με απειλές θανάτου προχώρησε ο ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές σε βάρος του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασία του Πολίτη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μαζιώτης “ανέβασε” μία δήλωσή του στην γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέσω της οποίας διαφωνεί για τις ευχαριστίες του δικηγόρου της συντρόφου του Φραγκίσκου Ραγκούση, προς τους δύο υπουργούς για την απόφαση να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού τους στη μητέρα της Πόλας Ρούπα και την αδερφή της.

“Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιού μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι!”.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Εισαγγελίας Ανηλίκων, που δίνει την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στην μητέρα της πρώτης, ο δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού», ενώ έκανε γνωστό ότι σταματούν την απεργία πείνας οι Ρούπα, Μαζιώτης και Αθανασοπούλου αφού το παιδί έφυγε από το νοσοκομείο Παίδων.

Για τις απειλές αυτές του Νίκου Μαζιώτη, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο κ. Τόσκας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απάντησε:

“Όποιος υπηρετεί τη Δημοκρατία και μάλιστα όποιος έχει υπηρετήσει τη Δημοκρατία και τις αξίες της Δημοκρατίας και σε χαλεπούς καιρούς, δεν πρέπει να φοβάται από αυτά τα πράγματα.

Εμείς πιστεύουμε ότι η τρομοκρατία πρέπει να εξαλειφθεί σε αυτό το τόπο, ότι η επίλυση των προβλημάτων σε συνθήκες κοινοβουλευτικής δημοκρατίας επιδιώκεται μέσα από τους θεσμούς και μέσα από την αντιπαράθεση και το διάλογο το νόμιμο.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για επίλυση των προβλημάτων και όχι οι απειλές. Δεν μας φοβίζουν τέτοιες απειλές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα