BINTEO. Το Opel Kadett που δείχνει τις εξατμίσεις του σε Ferrari 458 Speciale και Porsche 997 Turbo S

BINTEO. Το Opel Kadett που δείχνει τις εξατμίσεις του σε Ferrari 458 Speciale και Porsche 997 Turbo S

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, όμως τα δύο supercar βλέπουν την πλάτη του παλιού Opel της 10ετίας του 1980

Άντε τώρα, να είσαι στο φανάρι με την Ferrari 458 Speciale των 300.000 ευρώ και δίπλα σου να μαρσάρει ένα …κουνουπάκι. Ένα ταπεινό, Opel Kadett.

Ε’ , όπως και να έχει, θα τα πάρεις στο κρανίο. Θα πατήσεις το γκάζι για να σκοτώσεις το κουνουπάκι. Κι αν μετά από μερικά μέτρα βλέπεις τον πίσω υαλοκαθαριστήρα του Opel να σε χαιρετά. Τότε, η αλήθεια είναι, πως δεν θα υπάρχει μέρος στον πλανήτη για να κρυφτείς.

Κι όμως. Δεν πρόκειται για μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Άλλωστε να δύο βίντεο τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, λένε την αλήθεια.

Θυμάστε -οι παλιότεροι- τις ημέρες με εκείνα τα Opel Kadett GSI με τον 2-λίτρων, 16-βάλβιδο, κινητήρα twin-cam με 156 ίππους ; Θα πρέπει να γυρίσετε αρκετά πίσω. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Ένα ακόμη πιό ταπεινό Kadett , αφού στο πίσω μέρος του γράφει 1.6, έρχεται να δείξει τις εξατμίσεις τους σε μια  ολοκαίνουργια Ferrari 458 Speciale με πάνω από 605 ίππους και μια Porsche 997 Turbo  με 660 PS .

Η WKT, η εταιρεία βελτιώσεων από τη Γερμανία, έχει κατασκευάσει αυτό το απίστευτο υπερ-ισχυρό Opel Kadett LS. Το αμάξωμα προέρχεται από ένα 1.6-λίτρων, αλλά τώρα, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν 2.0 turbo κινητήρα με 685 PS.

Το Kadett επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./λωρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα και η η τελική ταχύτητα είναι 313 χλμ. / ώρα.

Απολαύστε τα βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα