Πυροσβέστης μετέτρεψε Πυροσβεστικό Σταθμό σε ‘ερωτική φωλιά’

Πυροσβέστης μετέτρεψε Πυροσβεστικό Σταθμό σε ‘ερωτική φωλιά’
A firefighter watches from the rooftop of an adjacent building in central London, Wednesday March 18, 2009, after a fire broke out on the sixth floor of an office building. A spokesman for London's Fire Brigade says the fire was first reported at around 3:30 p.m. (1530GMT). He says there are no reports of any casualties. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Φωτογραφίες του από μια ερωτική "περιπέτεια" έγιναν πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ταμπλόιντ. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο απειλείται με απόλυση

Αντιμέτωπος με απόλυση είναι ένας Βρετανός πυροσβέστης, ο οποίος κατηγορείται ότι καλούσε γυναίκες στον Σταθμό που υπηρετούσε στο Μάντσεστερ προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο 33χρονος Wes Gerrard έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ μία από τις ερωτικές του περιπέτειες έγινε τον περασμένο Ιούνιο πρωτοσέλιδο στη βρετανική εφημερίδα “The Sun”.

Ειδικότερα, σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τις οποίες δημοσίευσε η εφημερίδα, εικονίζεται μια γυμνή γυναίκα να συναναστρέφεται ερωτικά με ένα πυροσβέστη (το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται) στα πίσω καθίσματα ενός πυροσβεστικού οχήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πόρτες του οχήματος έχουν διάφανα τζάμια, επομένως η “δραστηριότητα” των δύο εραστών ήταν σε κοινή θέα.

Sun

 

Οι αρχηγοί των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Μάντσεστερ διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο πυροσβέστης που παραβίασε τα καθήκοντά του και καταχράστηκε το κρατικό όχημα.

Ο Gerrard, ο οποίος εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα εδώ και 11 χρόνια, παραδέχτηκε ότι είναι μέλος σε διάφορους ιστότοπους γνωριμιών και ότι προσκάλεσε αρκετές γυναίκες που γνώρισε διαδικτυακά στον Σταθμό για να τον δουν να εργάζεται. Τόνισε ωστόσο ποτέ δεν υλοποιήθηκαν οι προσκλήσεις του αυτές. Αρνείται επίσης κατηγορηματικά ότι είναι ο πυροσβέστης που απεικονίζεται στις φωτογραφίες της Sun.

Η ενασχόλησή του 33χρονου με τις διαδικτυακές γνωριμίες ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2006, όταν ήταν ακόμη εκπαιδευόμενος πυροσβέστης. Σε ένα από τα προφίλ του είχε γράψει: «(Ας επικοινωνήσει μαζί μου) όποια σέξι κυρία θέλει να διασκεδάσει με έναν 22χρονο πυροσβέστη».

Περιέγραφε τον εαυτό του ως “αθλητικό τύπο”, ενώ στο πεδίο των αναζητήσεών του ανέφερε ότι τον ενδιαφέρουν γνωριμίες με γυναίκες από 18 έως 60 ετών για “πάρτι ενηλίκων, παιχνίδια με δεμένα μάτια, ερωτικές συνευρέσεις και ομαδικά όργια”.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Διεύθυνσης του Μάντσεστερ ανέφερε ότι «η έρευνα για να διαπιστωθούν οι περιστάσεις, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ένα περιστατικό που εμφανίστηκε τον Ιούνιο στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, είναι σε πλήρη εξέλιξη».

(Φωτογραφία: AP / Λευτέρης Πιταράκης)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα