Συνάντηση Παυλόπουλου – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Συνάντηση Παυλόπουλου – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη
ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66, Θησείο) για να εγκαινιάσει την έκθεση φωτογραφίας «Μνημείων μνήμες - Η φωτογραφική απεικόνιση των αρχαίων μνημείων της Αθήνας κατά τον 19ο αιώνα» .Πέμπτη 4 Μαΐου 2017.(Eurokinissi-ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) Eurokinissi

Στην Τουρκία μεταβαίνει ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντά Τούρκο πρόεδρο, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα έχει στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυση του Οργανισμού Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ).

Η κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δικής του πρόσκλησης προς τον κ. Παυλόπουλο, στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΟΣΕΠ.

Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντά Τούρκο πρόεδρο, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα