Πάτρα: Σε ύφεση η φωτιά στο Κεφαλόβρυσο

Πάτρα: Σε ύφεση η φωτιά στο Κεφαλόβρυσο
Πυρκαγιά στο αγρόκτημα του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, κοντά στους Αγίους Αποστόλους και το Μικρό Κεφαλόβρυσο το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2017. Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές και κάτοικοι των χωριών προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά αλλά είναι πολύ δύσκολο, καθώς οι άνεμοι αλλάζουν κατεύθυνση συνεχώς και η φωτιά καταστρέφει στο διάβα της ότι βρει. Μέχρι στιγμής έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα με καλαμιές, άλλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, χορτολιβαδική έκταση και εκτάσεις με ελαιόδεντρα, ενώ κινδυνεύουν αμπέλια και περιβόλια. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) eurokinissi

Οι πυροσβέστες εξακολουθούν να επιχειρούν, προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις και να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική έκταση, στην περιοχή Κεφαλόβρυσο, της Πάτρας.

Μετά την εκδήλωση της φωτιάς, στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 20 άνδρες και 10 οχήματα, καθώς και πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια της περιοχής, ενώ εξακολουθούν να επιχειρούν, προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις και να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Να σημειωθεί, ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε σημείο που είχε καεί στο παρελθόν και στη συνέχεια είχε αναδασωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα