Σε πλήρη εξέλιξη έρευνες σε σπίτια σε Καλαμάτα, Αττική και Φθιώτιδα

Σε πλήρη εξέλιξη έρευνες σε σπίτια σε Καλαμάτα, Αττική και Φθιώτιδα
Άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ στην οδό Υψηλάντου στο Μαρούσι το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιουλίου 2014, όπου εντοπίστηκε το σπίτι του Νίκου Μαζιώτη, επί της οδού Υψηλάντου στα όρια Πεύκης Αμαρουσίου. Πρόκειται για διαμέρισμα 5ου ορόφου, το οποίο είναι κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Άκαρπες είναι οι έρευνες που έγιναν στην Καλαμάτα σε οικία της Πόλας Ρούπα αλλά και σε άλλο σπίτι. Σε εξέλιξη είναι έρευνες σε Φθιώτιδα αλλά και Αττική (vid)

Οι έρευνες στην Καλαμάτα, στην οικία της Πόλας Ρούπα δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς δεν βρέθηκε το παραμικρό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στην ίδια πόλη εντοπίστηκε και ερευνήθηκε σπίτι που είχε νοικιαστεί στο όνομα Μιχελάκης, δηλαδή με τα πλαστά στοιχεία της ταυτότητας του Νίκου Μαζιώτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πήραν μαζί τους κάποια αντικείμενα, ενώ πιθανότατα να έχει προσαχθεί η αδελφή της Πόλας Ρούπα.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή η έρευνα επίσημα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα άλλες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμερίσματα στην Αττική και τη Φθιώτιδα. Στην Αττική έχει ερευνηθεί ένα σπίτι στα Πατήσια αλλά όπως μαθαίνουμε γενικότερα η περιοχή των Πατησίων σαρώνεται κυριολεκτικά από τους αστυνομικούς καθώς αναζητούν όχι μόνο γιάφκα αλλά και τον 35χρονο στενό συνεργάτη του Μαζιώτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα