Το υπουργείο Άμυνας διεκδικεί το Ποτάμι. Μπαίνει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Το υπουργείο Άμυνας διεκδικεί το Ποτάμι. Μπαίνει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Στιγμιότυπο από το γεύμα που παραθέτει σήμερα ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στου πολιτικούς αρχηγούς,με αφορμή την 41η επέτειο από την αποκατάσταση τησ Δημοκρατίας,Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τι δημοσίευσε στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι αποκαλύπτει για αποχωρήσεις και συμπράξεις

Ανήμερα Πρωταπριλιάς και μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, “ανέβηκε” η επίσημη σελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook.

Στην πρώτη του ανάρτηση γράφει:

“Οι ειδήσεις σε τίτλους:

Στα σκαριά συνεργασία με τον Σύριζα. Διεκδικούμε το Υπουργείο Αμύνης. Ο Λυκούδης φεύγει για τον Κυριάκο. Το Ποτάμι στη Σοσιαλιστική Διεθνή (προλάβαμε τον Λεβέντη). Επίσκεψη της κυρίας Θάνου στα γραφεία μας. Στο τέλος της ημέρας τελειώνουν και τα capital controls. Ένας μήνας πλέον χωρίζει την Ελλάδα από την διπλή ανάσταση (του Κυρίου και της οικονομίας).

Καλό μήνα

Ωραία μέρα να ξεκινάει κανείς την επίσημη σελίδα του στο FB! Είναι η μέρα που όλοι είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε «ειδήσεις» και «εξαγγελίες».

Το θέμα είναι να αρχίσουμε να είμαστε υποψιασμένοι και τις 365 ημέρες που απομένουν μέχρι την επόμενη Πρωταπριλιά.

Καλημέρα – καλημέρα λοιπόν.

ΣΘ”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, παρουσιάζει ως πρωταπριλιάτικο αστείο μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, αλλά με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, τίποτα δεν αποκλείεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα