Στην πρεμιέρα του στην Ασία το VW Taigun δείχνει πιο κοντά στην παραγωγή

Στην πρεμιέρα του στην Ασία το VW Taigun δείχνει πιο κοντά στην παραγωγή

Έκανε ντεμπούτο δύο χρόνια πριν (2012) στην Βραζιλία αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα το δούμε στους δρόμους, αν και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν το 2016. Το VW Taigun είναι ένα συμπαθητικό crossover το οποίο όμως σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν θα διατίθεται σε έκδοση 4Χ4

Για την ασιατική πρεμιέρα του μικρού crossover Taigun , η Volkswagen πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό : το καπό του χώρου αποσκευών με ένα εφεδρικό τροχό από έξω , μια λύση παρόμοια με αυτή που έχει υιοθετήσει το Ford EcoSport . Δυστυχώς , όπως ακριβώς και το Ford, το Taigun  δεν είναι διαθέσιμο με κίνηση σε όλους τους τροχούς .

H VW λέει ότι το νέο πίσω τμήμα είναι αυτό που ευχήθηκαν να διαθέτει οι μελλοντικοί αγοραστές του Taigun . Πώς το γνωρίζει αυτό η αυτοκινητοβιομηχανία; Ανέλυσε τις αντιδράσεις του κοινού από την πρεμιέρα του πειραματικού μοντέλου στην Βραζιλία το 2012 και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.

 

Το υπόλοιπο του αυτοκίνητο φαίνεται το ίδιο με την προηγούμενη έκδοση , εκτός από το νέο “Ultra Orange ” χρώμα . Το Taigun τροφοδοτείται από έναν 1.0 -λίτρου 3 – κύλινδρο κινητήρα που παράγει 110 ίππους και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο .

Καθώς το Taigun ζυγίζει μόνο 998 κιλά , ο κινητήρας των110 ίππων είναι αρκετός για να επιταχύνει το όχημα  από 0 στα 100 km / h σε 9,2 δευτερόλεπτα και δίνει τελική ταχύτητα 186 km / h  .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα