DC Design Avanti. Στην παραγωγή το πρώτο σπορ αυτοκίνητο από την Ινδία

DC Design Avanti. Στην παραγωγή το πρώτο σπορ αυτοκίνητο από την Ινδία

Διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, χρειάσθηκε λιγότερο από δύο χρόνια για να ετοιμαστεί, θα κοστίζει λίγο πάνω από τα 36.000 ευρώ, έχει όμως και ένα μειονέκτημα. Μόνο 240 άλογα από τον κινητήρα των 2.0 λίτρων.

Μόλις πριν δύο χρόνια η εταιρία DC Design αποκάλυψε την πρόθεσή της να γίνει η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία της Ινδίας η οποία θα κατασκεύαζε ένα σπορ αυτοκίνητο. Και τώρα, όπως αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Δελχί, είναι έτοιμη να βάλει στην παραγωγή το εντυπωσιακό Avanti.

 

Η παραγωγή του Avanti θα αρχίσει από το τρίτο τρίμηνο του έτους και ο ιδρυτής της εταιρείας, Dilip Chhabria, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η DC Design σχεδιάζει να κατασκευάσει μέχρι και 2.000 μονάδες του Avanti ετησίως. Από πολλού πάντως ο συγκεκριμένος αριθμός θεωρείται αρκετά αισιόδοξος.

 

Οι τελικές προδιαγραφές και τις τιμές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά η εταιρεία είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το Avanti θα έρθει με ένα 2.0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο  κινητήρα  EcoBoost τετρακύλινδρο που προέρχονται από τη Ford και αποδίδει 240HP και 366Nm  ροπής, με τιμή εκκίνησης  περίπου 36.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα