Βίντεο: Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια Smart ForTwo και ForFour

Βίντεο: Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια Smart ForTwo και ForFour

Το νέο Smart ForTwo και ForFour έχουν σχεδόν πανομοιότυπο εμπρός και πίσω μέρος, με τη μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ τους να είναι το επιπλέον ζευγάρι θύρες και καθίσματα για το ForFour.

Κοιτάζοντας τα νέα μοντέλα, διαπιστώνεις ότι είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, υιοθετόντας ένα εκφραστικό εμπρός μέρος με  κυψελοειδή μάσκα που πλαισιώνεται από τους μεγάλους  προβολείς με ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας.

Συνολικά, το μήκος του ForTwo φτάνει τα 2,69 μέτρα , το πλάτος το 1.66μ και το ύψος το 1,55 μ. ενώ τα μεταξόνιο είναι 1.873 χιλιοστά . Το  ForFour είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, αφού έχει μεταξόνιο 2.494 χιλιοστά και το μήκος του φτάνει στα 3,49 μέτρα .

Στο εσωτερικό, ο  συνολικός σχεδιασμός είναι αξιοπρεπής με καλή  ποιότητα των υλικών.

 

Τρία επίπεδα εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα του μοντέλου και στον στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, cruise control,  μετρητής εξωτερικής  θερμοκρασίας και μια οθόνη LCD στο ταμπλό.

 

Οι κινητήρες του θα είναι ο νέος 1.0-λίτρων 3-κύλινδρος  βενζίνης, απόδοσης 70 ίππων και ο 0,9-λίτρων 3-κύλινδρος βενζινοκινητήρας turbo, απόδοσης 90 ίππων.  Για αργότερα θα υπάρχει ένας ακόμη κινητήρας βενζίνης με 60 ίππους.Φυσικά η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ ανεξάρτητα από τον κινητήρα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή ένα twinamic εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

 

Λεπτομερείς πληροφορίες για τις τιμές  δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά η Smart  επιβεβαίωσε ότι το ForTwo θα κοστίζει λιγότερο από € 11,000.

Το ForFour, από την άλλη πλευρά, θα είναι περίπου 600 € ακριβότερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα