‘Αιλουροειδές’ αποκάλεσε ο Βενιζέλος τον Παπαγγελόπουλο

‘Αιλουροειδές’ αποκάλεσε ο Βενιζέλος τον Παπαγγελόπουλο
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα της Δικαιοσύνης. Την πρωτοβουλία για τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών είχε αναλάβει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας .(Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Καυγάς Βενιζέλου-Παπαγγελόπουλου. Η αναφορά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ που συνδέθηκε με την "γάτα Ιμαλαΐων" του Ψυχάρη

Η απόρρητη σχέση των καταγγελιών περί παρεμβάσεων της Δικαιοσύνης με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη και της κυβέρνησης αναδείχθηκε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Το θέμα προέκυψε όταν ο κ. Παπαγγελόπουλος, που δέχθηκε σειρά ερωτήσεων από τον κ. Βενιζέλο, τόνισε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί να απαντά σε τόσα πολλά θέματα μαζεμένα. “Είστε πληθωρικός…” είπε χαριτολογώντας ο κ. Παπαγγελόπουλος στον κ. Βενιζέλο. “Τι εννοείτε;” απάντησε με ανάλογη χιουμοριστική διάθεση ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: “εσείς είστε ευέλικτος, είστε αιλουροειδής…”

Η αναφορά του κ. Βενιζέλου ανάγκασε τον κ. Παπαγγελόπουλο να διερωτηθεί αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε, πάντως, ότι δεν εννοούσε κάτι παραπάνω. Η φιλοφρόνηση είχε όμως ήδη ερμηνευτεί στη Βουλή ως σαφής αναφορά στην “γάτα Ιμαλαΐων” του Σταύρου Ψυχάρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα