Το 1o #PeopleRun είναι γεγονός

Το 1o #PeopleRun είναι γεγονός

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για όλη την οικογένεια συμβαίνει στις 14 Ιουνίου 14 Ιουνίου! Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», ελάτε να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε, να χαλαρώσουμε και να βοηθήσουμε

To περιοδικό People συμπληρώνει 2 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει.

Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», το περιοδικό People διοργανώνει το κορυφαίο αθλητικό και entertaining event για όλη την οικογένεια, με πολλές δράσεις και πολλά δώρα:

Ελάτε να τρέξουμε μαζί στον πιο απολαυστικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων για τους μεγάλους, και 1 χιλιόμετρου για τα παιδιά, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της Αθήνας.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, γονείς, ανήλικοι και παιδιά (με ενυπόγραφη γονική συναίνεση) που θα τρέξουν με ηλεκτρονική χρονομέτρηση μαζί με κορυφαίους αθλητές και celebrities που συχνά φιλοξενούνται στις σελίδες του People. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής!

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και  για να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του περιοδικού People, μπείτε τώρα στο  www.peoplerun.gr.  και ελάτε να περάσουμε μαζί την πιο διασκεδαστική Κυριακή του καλοκαιριού!

– Όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στην κινητή μονάδα μαστού της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας. Στο χώρο θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

– Παράλληλα, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από την υγεία, θα προσφέρονται σε γυναίκες δωρεάν μαστογραφίες, ενώ θα γίνεται και ενημέρωση για την στοματική υγιεινή μεγάλων και μικρών. 

– Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρου θα μπορούν να διασκεδάσουν και να αθληθούν τα παιδιά, και μόνα τους και μαζί με τους γονείς τους, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και να δοκιμάσουν τα προϊόντα που θα βρίσκονται εκεί.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  www.peoplerun.gr
#PeopleRun#RunPeopleRun www.facebook.com/peoplerungreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα