Επίσημη πρόταση για debate κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίσημη πρόταση για debate κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ
Leader of the Greek Opposition party SYRIZA Alexis Tsipras delivers a press conference during his visit to the 79th TIF. Thessaloniki, Greece on September 13, 2014. / 79 . , 14 2014. Sooc

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ FM ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως ζητά επίσημα να γίνει δημόσιος διάλογος με τον πρωθυπουργό, ενώ τόνισε ότι η πρότασή του αυτή θα τεθεί και στην πρώτη διακομματική συνεδρίαση

Debate με τον πρωθυπουργό, αλλά και μέ ολους τους πολιτικούς αρχηγούς δήλωσε πως επιθυμεί να διεξαχθεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ FM, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του NEWS 247.

Σχετικά με το αν θα γίνουν δυο συζητήσεις ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως “θα βρεθεί η φόρμουλα. Σημασία έχει να γίνει όσο το δυνατόν ένας πιο ανοιχτός και ειλικρινής διάλογος με επιχειρήματα από τη μια και την άλλη πλευρά”.

Όσον αφορά τη διαφαινόμενη άρνηση του πρωθυπουργού να συμμετάσχει σε μια τηλεμαχία  με τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διερωτήθηκε: ”  Αυτός ο πρωθυπουργός, που πραγματικά μετά τα όσα λέει και αφού εν πάση περιπτώσει έχει όπως ισχυρίζεται ανακαλύψει τις μεγάλες αλήθειες που έκρυβε ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το πρόγραμμά του, γιατί δεν αποδέχεται να γίνει ντιμπέιτ;”

Ο κ.Σκουρλέτης αναφερθηκε και στις πρωινές δηλώσεις του κ. Τόλιου τονίζοντας πως “δεν μιλάει ούτε για στάση πληρωμών, ούτε για εσωτερικούς δανεισμούς- αναφέρεται σε μια πρόταση διαπραγματευτική του ΣΥΡΙΖΑ προς τους δανειστές. Με ποια πρόταση δηλαδή θα προσέλθει η Ελλάδα, που αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, των συζητήσεων προφανώς υπάρχει ένα πάγωμα των υποχρεώσεων. Αυτό δεν είναι στάση πληρωμών. Έρχομαι και σου λέω, σου χρωστάω, να το συζητήσουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα