Συνάντηση Θεοδωράκη με Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα

Συνάντηση Θεοδωράκη με Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα
ΑΘΗΝΑ-Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου θα συναντήσει στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ελλάδα και τον επικεφαλής του Ποταμιού, την ώρα που από το κόμμα εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να έχει συνάντηση την Τετάρτη το απόγευμα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς.

Οι δύο άνδρες θα έχουν συζήτηση στα γραφεία του ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, με το ραντεβού τους να έχει προγραμματιστεί για τις 17.15.

Διπλή γλώσσα και μηδέν έργο

Χωρίς ατζέντα συνεχίζει να προσέρχεται η κυβέρνηση σε όλες τις κρίσιμες επαφές της με Ευρωπαίους ηγέτες και ανώτατους αξιωματούχους. Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύεται διχασμένη στο προσφυγικό και αναποτελεσματική στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, με αποτέλεσμα να μην  αξιοποιούνται οι σημαντικές επισκέψεις στην Ελλάδα κορυφαίων προσωπικοτήτων.

Πολλοί από αυτούς, στις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού, στήριξαν τη χώρα μας. Και εξακολουθούν να τη στηρίζουν. Δυστυχώς, έχει γίνει πλέον κοινός τόπος ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να επιπλεύσει σε σχεδία εν μέσω τρικυμίας. Κι ότι δεν καταθέτει καμία πρόταση, καμία σκέψη για να σταματήσει η τραγωδία στο Αιγαίο ή για να ξεφύγουμε από το μαρτύριο της σταγόνας από τις Βρυξέλλες.

Στα μεγάλα ζητήματα, στο προσφυγικό και στην ανάταξη της οικονομίας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει την τακτική του καλοκαιριού:  Διπλή γλώσσα και μηδέν έργο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα