To Kia GT4 Stinger θα μπει στην παραγωγή πριν από το τέλος του 2014.

To Kia GT4 Stinger θα μπει στην παραγωγή πριν από το τέλος του 2014.

Αν και με την παρουσίασή του η Kia είχε αποφύγει να κάνει γνωστό αν το GT4 Stinger θα έμπαινε στην παραγωγή, οι τελευταίες πληροφορίες από την κορεάτικη φίρμα αναφέρουν πως τελικά θα το δούμε στις εκθέσεις πριν το τέλος του χρόνου.

Το Conept GT4 Stinger παρουσιάστηκε από την Kia τον περασμένο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Kia που επικαλείται η ιστοσελίδα TopSpeed , ένα μοντέλο παραγωγής θα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης και κατασκευής του και θα μπορούσε να βρεθεί στις αντιπροσωπείες προς το τέλος του έτους.

Το εξωτερικό στυλ έχει ήδη ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ίδιο με αυτό του concept, ενώ στο εσωτερικό γίνεται ακόμη δουλειά μιας και αυτό του πειραματικού μοντέλου ήταν λίγο φουτουριστικό.

 

Λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές σχετικά με τον κινητήρα του κουπέ πισωκίνητου μοντέλου της Kia. Να θυμίσουμε ότι το concept εξοπλιζόταν με ένα 4-κύλινδρο, 2.0-λίτρων turbo βενζινοκινητήρα με 315 ίππους, σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα