Μοιράσου μαζί μας την ταξιδιωτική σου εμπειρία

Μοιράσου μαζί μας την ταξιδιωτική σου εμπειρία
shuttershock

Θετική ενέργεια, όμορφα μέρη, προτάσεις και εμπειρίες από τα δικά μας (και τα δικά σας!) ταξίδια

Site σύγκρισης αεροπορικών, site σύγκρισης ξενοδοχείων, κριτικές, αξιολογήσεις, προσφορές της τελευταίας στιγμής: Έχουν κατακλύσει τη ζωή μας σε τέτοιο βαθμό που ίσως και να μας μπερδεύουν παρά να μας διευκολύνουν.

Η σύγκριση τιμών εμπεριέχει την παγίδα της να καταλήξουμε σε μία μη βολική ημερομηνία, είτε πρόκειται για αεροπορικό εισιτήριο, είτε για διαμονή. Οι προσφορές της τελευταίας στιγμής απευθύνονται σε αυτούς που μπορούν πράγματι να ανταποκριθούν την… τελευταία στιγμή, ενώ με τις βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις πολλές φορές χάνεται το μέτρο.

shuttershock

 

Για παράδειγμα, πολλές φορές η κακή βαθμολογία ενός ξενοδοχείου οφείλεται στη μη ικανοποίηση παράλογων αιτημάτων από την πλευρά του πελάτη με συνέπεια την πραγματοποίηση της απειλής “θα σε δυσφημίσω”. Άλλες πάλι, η πολύ καλή βαθμολογία οφείλεται σε μη-δεοντολογικές κινήσεις του ίδιου του ξενοδόχου. Όπως επιπλέον παροχές αν βάλεις καλή βαθμολογία, παζάρεμα στην τιμή για τον ίδιο σκοπό, ακόμη και εικονικές κρατήσεις φίλων ώστε να έχουν δικαίωμα βαθμολόγησης  (με άριστα φυσικά) του ξενοδοχείου. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, τα πάντα ενδέχεται να είναι καθοδηγούμενα. Θα είχε λοιπόν λόγο ύπαρξης ένα ακόμα site  με κριτικές, βαθμολογίες κι όλα τα σχετικά; Μάλλον δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, πολύ πιο λογικό κι ασφαλές θα ήταν ένα site  προβολής ταξιδιωτικών εμπειριών, εκεί που ο καθένας θα μπορούσε να γράψει για το ταξίδι του, τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια ή τα ξενοδοχεία, τα σημεία που σταμάτησε στο δρόμο, αλλά και τον κόσμο που γνώρισε.

shuttershock

 

Μια σελίδα που θα βγάζει θετική ενέργεια, που θα προβάλει “τα καλά” προτρέποντας κι άλλους να τα δοκιμάσουν. Που θα δίνει βήμα προβολής σε μια περιοχή, μια δραστηριότητα, μια επιχείρηση. Που θα μεταφέρει τη θετική πληροφορία και θα παροτρύνει τον καθένα να δοκιμάσει. Και μετά να μεταφέρει κι αυτός την εμπειρία του, ώστε ν ακολουθήσουν κι άλλοι.

Με το σκεπτικό αυτό, δημιουργήθηκε το Like2Travel.gr

Δεν έχει σκοπό να αποτελέσει έναν ταξιδιωτικό οδηγό ή να ασκήσει κριτική. Θέλει να μεταφέρει θετική ενέργεια, να προβάλει μέρη κι ομορφιές, να μοιραστεί ευχάριστες εμπειρίες. Να προσεγγίσει ανθρώπους που θέλουν να γράψουν για τον τόπο τους ή την επιχείρησή τους. Να δώσει βήμα σε όποιον έχει να πει κάτι σχετικό με τα ταξίδια, ακόμη κι αν γίνεται για διαφημιστικό σκοπό. Να το μάθει ο κόσμος, να θέλει να το ζήσει. Το like2travel αναζητά τη διαδραστικότητα. Τη συμμετοχή. Θέλει να δώσει βήμα σε όποιον το επιθυμεί. Δεν θέλει να καθοδηγήσει, να “ανεβάσει” ή να  “θάψει” μια περιοχή ή μια επιχείρηση.

Αν έχεις κάτι να μοιραστείς, να προβάλλεις, να βγάλεις προς τα έξω, έχεις ελεύθερο βήμα.

Μπες κι ακολούθησέ μας στο ταξίδι…

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Like2travel.gr ή πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα