Σύσκεψη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών στη Βουλή

Σύσκεψη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών στη Βουλή

Ο Νίκος Παππάς εξήγησε στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη-ενημέρωση τη λογική και την αρχιτεκτονική του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Βουλή για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός από τον κ. Παππά, ο γγ της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου, ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, ο γγ Καταπολέμησης της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης και 15 βουλευτές.

Στην κυβέρνηση βλέπουν ότι το παιχνίδι σκληραίνει, η διαδικασία κορυφώνεται και η κυβέρνηση προσπαθεί να οχυρωθεί με τα επιχειρήματά της και να έχει την την αφήγηση της ότι μια διαδικασία, που ήταν σε εκκρεμότητα για 27 χρόνια μπαίνει σε διαδικασία κανονικοποίησης. Όπως λένε, είναι δύσκολο σε έναν σύντομο τηλεοπτικό χρόνο να μπορείς να εξηγήσεις τόσα τεχνικά ζητήματα.

Ο Νίκος Παππάς εξήγησε στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη-ενημέρωση τη λογική και την αρχιτεκτονική του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν εχθρικά μίντια, αλλά πρέπει να λειτουργούν όλα μακριά από την διαπλοκή. Παράλληλα, είπαν πως προσπάθησαν να φτιάξουν ένα νόμο που να μην καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Διευκρινίσεις για δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς. Ο κ. Δημαράς προ ημερών ζήτησε, να αποκλεισθεί ο εργολάβος δημόσιων έργων Χρήστος Καλογρίτσας από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

“Εγώ πιο πολύ το είπα αξιακά, δεν κατονόμασα κανέναν”, είπε σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα