Σέξι βίντεο για το σύστημα ελέγχου του ήχου της εξάτμισης μοτοσικλετών

Σέξι βίντεο για το σύστημα ελέγχου του ήχου της εξάτμισης μοτοσικλετών

Με μια διαφήμιση με προκλητικό περιεχόμενο, η γερμανική εταιρία KessTech προωθεί ένα νέο σύστημα που μεταβάλλει τα επίπεδα του θορύβου της εξάτμισης μιας μοτοσικλέτας.

Όλα αυτά γίνονται απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, με το οποίο ενεργοποιείται το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του ήχου της εξάτμισης.

Πρόκειται για μια … καθαρή λύση, αφού έτσι οι μοτοσικλετιστές μπορούν να απολαύσουν τον ήχο που που βγαίνει χωρίς όμως να κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με πρόστιμο για τα περισσότερα ντεσιμπέλ της εξάτμισης.

Όταν πρόκειται για εξατμίσεις μοτοσικλετών, τα επίπεδα θορύβου είναι πάντα ένα πρόβλημα. Οι εκπομπές είναι επίσης ένα από τα πράγματα που, όλα τα κράτη, θέλουν να ελέγχουν, αλλά το επίπεδο ήχου είναι ίσως το πρώτο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει έναν αστυνομικό, ώστε να προχωρήσει σε έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνται τα όρια που έχουν τεθεί.

Η γερμανική εταιρία KessTech έχει βρει τη λύση στο πρόβλημα και την διαφημίζει με ένα προκλητικό βιντεάκι. Τώρα, αν η διαφήμιση θα παίξει στα τηλεοπτικά κανάλια, είναι κάτι για το οποίο πολλοί αμφιβάλουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα