Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τα θετικά της συμφωνίας

Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τα θετικά της συμφωνίας
Ο γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμού Γιώργος Μαυρωτάς

Ο βουλευτής δήλωσε ότι το Ποτάμι θα στηρίξει «ακομπλεξάριστα» όσα θετικά υπάρχουν στο πολυνομοσχέδιο. Σκληρή κριτική από το Ποτάμι στα αρνητικά της συμφωνίας

Την απόφαση του κόμματός του να στηρίξει τις θετικές διατάξεις που πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα υπογράμμισε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, καταγγέλλοντας όμως την κυβέρνηση ότι συμφώνησε στα αντίμετρα για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης».

«Θα στηρίξουμε ακομπλεξάριστα όσα θετικά υπάρχουν στη συμφωνία» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του Ποταμιού να μην πει «όχι σε όλα». Ο κ. Μαυρωτάς άσκησε όμως σκληρή κριτική στην κυβέρνηση καταλογίζοντάς της ότι ψηφίζει τα αρνητικά μέτρα «για εξωτερική κατανάλωση» και τα θετικά  αντίμετρα για εσωτερική κατανάλωση και «για επικοινωνιακούς λόγους». Ο κ. Μαυρωτάς σχολίασε, όμως, και το αν η συμφωνία αποτελεί ή όχι 4 Μνημόνιο λέγοντας: «Διαφωνώ ότι αυτή η συμφωνία είναι ένα 4 μνημόνιο».

«Αυτή η συμφωνία είναι το διαρκές μνημόνιο που μας επιβάλλουν οι δανειστές μας γιατί δεν μας έχουν εμπιστοσύνη» διευκρίνισε ο κ. Μαυρωτάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα