Το πρώτο μήνυμα της Demy μετά τη 19η θέση στη Eurovision

Το πρώτο μήνυμα της Demy μετά τη 19η θέση στη Eurovision
Greece's Demy performs the song "This is Love" during rehearsals for the Eurovision Song Contest, in Kiev, Ukraine, Monday, May 8, 2017. The first semi final of The Eurovision Song Contest 2017 will be held on May 9. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Η τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision και έδωσε τη δική της οπτική για την ελληνική αποστολή, αλλά και την χαμηλή βαθμολογία.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στον τελικό της Eurovision με εκπρόσωπο την Demy και παρά την αξιόλογη προσπάθεια δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία. Η τραγουδίστρια έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά τον τελικό του Σαββάτου, στο οποίο έδωσε και τη δική της ερμηνεία για τη 19η θέση.

“Ήταν η μεγαλύτερη χαρά και τιμή να τραγουδήσω για τη χώρα μου, και να παρουσιάσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα μας με επίπεδο, περηφάνια και αισθητική” σημειώνει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, που ευχαριστεί όσους τη στήριξαν “πριν, κατά τη διάρκεια και μετά… τις ψήφους”. Ένα πολύ μικρό σχόλιο για να αναδείξει πως δεν εξέλαβε πικρία ή αντιδράσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

“Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι, μια μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλη η ομάδα.. με πρόβες, χαρές , ελάχιστο ύπνο, πίεση, ικανοποίηση, απογοητεύσεις, ενθουσιασμό και κυρίως αγάπη γι’ αυτό που κάναμε! Ακόμα μοιάζει με όνειρο!” γράφει σε άλλο σημείο στο μήνυμά της στο facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα