Βίντεο: Ποτέ (μα ποτέ) μην ακυρώσεις βόλτα σε γυναίκα. Να τι θα αντιμετωπίσεις

default image

Το ζευγάρι, που τώρα είναι χωριστά, απλά διαφωνεί επειδή δεν θα περάσουν τη μέρα στη βάρκα τους. Η γυναίκα όμως δεν το πήρε και τόσο καλά.

Συχνά τα ζευγάρια τσακώνονται όταν κάποιος ακυρώνει κάτι γιατί προκύπτει κάτι έκτακτο ή έχει μαζευτεί αρκετή δουλειά. Σίγουρα η καθημερινή τριβή θα φέρει και διαφωνίες και καυγάδες. Ωστόσο η γυναίκα του συγκεκριμένου άνδρα πήγε τον καυγά σε ένα άλλο επίπεδο.

Μόλις ο άνδρας της αποκάλυψε ότι δεν μπορούν να περάσουν τη μέρα τους στη βάρκα τους στη λίμνη η γυναίκα του αντέδρασε όχι σαν ενήλικας αλλά μάλλον σαν 5χρονο παιδάκι.

Αρχικά η γυναίκα ουρλιάζει και ικετεύει τον άνδρα της μέσα σε λυγμούς να την πάει στη λίμνη. Στη συνέχεια χτυπάει τα πόδια της δυνατά και ουρλιάζει: ” Ποτέ δεν γίνεται το δικό μου, απλά θέλω μια μέρα να γίνει το δικό μου. Μια μέρα που μπορώ να πάω στη λίμνη. Γιατί δεν μπορείς απλά να το κάνεις αυτό για μένα; Είναι τόσο δύσκολο ;”

Ο σύζυγος της, James Mongiat , κατέγραφε κρυφά την ιδιαίτερη αντίδραση της γυναίκας του και την ανέβασε στο διαδίκτυο το 2013. Ωστόσο μετά από περίπου ενάμιση  χρόνο το βίντεο έγινε viral.

Η γυναίκα του James, Whitney, είπε ότι είχαν κάνει σχέδια για να περάσουν τη μέρα τους με φίλους στη βάρκα μέχρι ο James να το ακυρώσει ξαφνικά. Παραδέχτηκε επίσης ότι η αντίδραση της ήταν υπερβολική, καθώς υπέστη νευρικό κλονισμό, αλλά και πως ένιωσε άσχημα και ντροπιασμένη από το βίντεο που κατέγραψε και ανέβασε ο πρώην άνδρας της. Πρώην γιατί με μια ματιά στο βίντεο μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ο γάμος τους δεν κράτησε και πολύ. Για την ακρίβεια μόλις 14 μήνες. 

Πηγή: mirror.co.uk

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα