Κρέτσος για τηλεοπτικές άδειες: Αρχίζει η τελική φάση της διαδικασίας

Κρέτσος για τηλεοπτικές άδειες: Αρχίζει η τελική φάση της διαδικασίας
Εκδήλωση με θέμα "Η Γυναίκα Στη Μάχη Της Ενημέρωσης" από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μίλησαν γυναίκες που έχουν αφήσει το δικό τους "στίγμα" στην ελληνική δημοσιογραφία. Την εξέλιξη της γυναικείας δημοσιογραφίας από το 19ο αιώνα και την εκδοτική, δημοσιογραφική και κοινωνική δράση της Καλλιρρόης Παρρέν ("Εφημερίς των Κυριών", Λύκειο των Ελληνίδων), έως την ηλεκτρονική - ψηφιακή δημοσιογραφία στον 20ό και 21ο αιώνα, συζήτησαν με το κοινό οι Μάρα Ζαχαρέα, Λιάνα Κανέλλη και Ευαγγελία Άντζακα. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Ενημέρωση και παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής προσφορών θα γίνει στη ΓΓΕΕ. Τι δήλωσε ο Λευτέρης Κρέτσος

Σήμερα στη ΓΓΕΕ θα γίνει ενημέρωση και παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής προσφορών σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Φτάνουμε πια στην τελική φάση μιας πρωτοποριακής διαδικασίας που ξεκίνησε με την ψήφιση του ν. 4339. Ολόκληρος ο σχεδιασμός της έγινε με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή ώστε να σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους.

Αυτό που περιμένουμε από τους συμμετέχοντες είναι να προσέλθουν καλή τη πίστη και να φροντίσουν ν’ αξιοποιήσουν τον χρόνο της ενημέρωσής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα