ΤΟ HALL OF FEMME ΤΟΥ 2014

Όλες εκείνες που αναδείχθηκαν -και μας ανέβασαν το αίμα- τη χρονιά που πέρασε. Ανοίγουμε την πόρτα στο oneman.gr για να μας δείξει αυτό που ξέρει καλύτερα...

Κάτι η τηλεόραση που πήρε ξανά μπροστά, κάτι 2-3 καλά comeback γυναικών που μας είχαν λείψει, κάτι η νέα γενιά μοντέλων που προσπαθεί να φτιάξει όνομα και να δείξει χαρακτήρα. Όλα συνετέλεσαν ώστε το 2014 να είναι μια χρονιά που είχαμε καλή ‘σοδειά’ από φρέσκα γυναικεία πρόσωπα εντός του οπτικού μας πεδίου. Δείτε παρακάτω αυτές που ξεχώρισαν περισσότερο.

Από τον Πάνο Κοκκίνη

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

 

Η επόμενη μεγάλη σταρ. Όπως και να το δεις. Όπως και να το κάνεις. Μια φαντασμαγορική Θεσσαλονικιά, με υπέροχο πρόσωπο, ζεστό χαμόγελο και ύψος μοντέλου (βλέπε 1,83) που κανένας, μα κανένας άντρας δεν θα είχε πρόβλημα να τον αρχίσει στην μουρμούρα. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια έχει εξελιχθεί στην πλέον περιζήτητη επιλογή για κάθε κωμική σειρά ή ταινία φτιάχνεται εκεί έξω. Μπράβο της που τα κατάφερε. Μπράβο μας που την είχαμε σταμπάρει με το που πάτησε το πόδι της στην Αθήνα.

Τζούλια Νόβα

 

Όταν έσκασε μύτη στην πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του Σεφερλή στο Mega, έσπασαν κυριολεκτικά τα τηλέφωνα. Λογικό καθώς η 23χρονη Ουκρανή, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα 13 της -και εγκατέλειψε μια καριέρα στην τραπεζική για το μόντελινγκ- θυμίζει όντως πρωτοξάδελφη της Δούκισσας Νομικού ή της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Εμείς της δώσαμε την ευκαιρία να κάνει το μπαμ. Η επόμενη κίνηση, που θα κρίνει αν θα μείνει στη ζωή μιας για την επόμενη δεκαετία ή όχι, είναι δική της και μόνο δική της.

Αλέκα Καμηλά

 

Άλλη μια Θεσσαλονικιά που, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την Ελλάδα και την τηλεόραση (ένεκα του γάμου της με τον Στογιάκοβιτς και των τριών παιδιών τους), επέστρεψε στη ζωή μας ως μέλος της μεσημεριανής καθημερινής παρέας του ‘Όλα Παίζουν’. Εκεί που απέδειξε με το καλημέρα ότι δικαίως ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή κάθε λίστας για τις πιο σέξι WAG’s του ΝΒΑ (και γενικότερα του αθλητισμού) που έχει φτιαχτεί παγκοσμίως. Επιπλέον το κορίτσι διαθέτει μια χαρά χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Εύγε της και πάλι εύγε.

Άννα Μαρία Βέλλη

 

Την γνωρίσαμε πρώτα μέσα από την εκπομπή #zitamouotithes του Netwix του ANT1 (εκεί όπου ναι, της ζητούσες να κάνει ότι θες) και πλέον μέσα από το Όλα του Θέμου Αναστασιάδη. Και πρόκειται για de facto την πιο σημαντική προσθήκη στο φετινό διαγωνισμό ONEWOMAN. Kυρίως γιατί η 24χρονη Θεσσαλονικιά (με καταγωγή από Σίφνο) απόφοιτος δραματικής σχολής διαθέτει, πέρα από ένα υπέροχο πρόσωπο, ταλέντο και φρεσκάδα. Και τα δυο σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό. Κάντην εγκαίρως bookmark και δεν θα χάσεις.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Φέτος είναι η χρονιά της. Όχι μόνο διαπρέπει στο Dancing with the Stars, αλλά είναι -επιτέλους- και πρώτο όνομα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Επίσης συνεχίζει να διαθέτει το πιο γυμνασμένο σώμα από όλες τις Ελληνίδες εκεί έξω. Τόσο γυμνασμένο που σε κάνει να ντρέπεσαι για κάθε βρώμικο που έχεις καταναλώσει στη ζωή σου. Όχι και άσχημα για την ομογενή τραγουδίστρια από το Καζακστάν που κάποτε καταρράκωνε σε κάθε live του X-Factor ο Γιώργος Θεοφάνους.

Κατερίνα Γερονικολού

 

Η γαλαζομάτα πάλαι ποτέ κόρη του Λάκη του Γλυκούλη, με το απίστευτο πρόσωπο, επιπέδου Τζένης Καρέζη, φέτος είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ καθώς συμμετέχει σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά ( Κλεμμένα Όνειρα), παρουσιάζει εκπομπή (το Lifetime στη Nova), παίζει στο θέατρο (στο ‘Σμύρνη μου, αγαπημένη μου’ της Ντενίση) και πρωταγωνιστεί σε ταινία (‘Οι γαμπροί της Ευτυχίας’). Αμφιβάλλει κανείς ότι, αν είχε αποφασίσει να ασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου (είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών) θα ήταν το ίδιο επιτυχημένη;

Χριστίνα Μπόμπα

 

Είναι η πανέμορφη Ελενίτσα της γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης. Και το όνομά της είναι αληθινό. Μια εντελώς βαβαβούμ γυναίκα η οποία, στην πραγματικότητα, είναι 25χρονών, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών, διδάσκει στο Πολυτεχνείο και ασχολείται με ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα. Από εκείνες τις περιπτώσεις που το εσωτερικό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από το όμορφο περιτύλιγμα.

Κωνσταντίνα Κλαψινού

 

Συνολικά το cast του Δικαίωση (βλέπε Βίκυ Κάβουρα, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ευαγγελία Συριοπούλου) αξίζει μια θέση εντός αυτής της λίστας. Ωστόσο η Κωνσταντίνα (πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας στην Πάτρα), με τον μοναδικό συνδυασμό ενός εντελώς κουκλίστικου προσώπου και ενός -100% φυσικού- σώματος που θα ταίριαζε σε pinup των 50s, ξεχωρίζει. Για την ακρίβεια βγάζει μάτι ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Το μόνο ερώτημα είναι ‘πως στο καλό μας ξέφυγε τόσα χρόνια’. Συγκεκριμένα από το Για την Άννα, το πρώτο της ρόλο μετά την αποφοίτηση της από τη δραματική σχολή, και μετά.

Νικολέττα Καρρά

 

Πέρασαν χρόνια από την εποχή που την πρωτογνωρίσαμε ως γκόμενα του Σάκη Μπουλά στο 50-50. Και είναι αλήθεια ότι η εντυπωσιακή (βλέπε 1,78 ύψος) πτυχιούχος Φιλοσοφικής, που βρέθηκε κάποτε να κάνει promotion μέχρι και στις Κάννες, είχε βγει λίγο πολύ εκτός του οπτικού μας πεδίου. Φέτος επέστρεψε, πιο αγριεμένη -και γυμνασμένη- από ποτέ. Και μάλιστα εις διπλούν, καθώς την βλέπουμε τόσο στους Συμμαθητές όσο και στο Dancing with the Stars. Μια γυναίκα φτιαγμένη για να κλείνει -επί της οθόνης πάντα- σπίτια.

Κατερίνα Λιόλιου

 

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο η 19χρονη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια Φιλοσοφίας, με το υπέροχο πρόσωπο και τα πανύψηλα πόδια, βρέθηκε από το stage του The Voice στο να είναι δεύτερο γυναικείο όνομα -μετά την Tamta- σε μεγάλη νυχτερινή πίστα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή για μια τραγουδίστρια που φαίνεται να διαθέτει, και συγνώμη εκ των προτέρων για το φριχτό κλισέ, όλο το πακέτο.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα