Όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνάντησε το Volvo XC70

Όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνάντησε το Volvo XC70

Οδηγάει σε χιονισμένους δρόμους, κάνει βουτιά σε παγωμένη λίμνη, έχει βγει για κυνήγι ταράνδων σε αλπικό τοπίο. Και τι δεν κάνει ο κορυφαίος επιθετικός ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στην τελευταία επική διαφήμιση της σουηδικής Volvo.

Έχετε ποτέ παρακολουθήσει μια ταινία σε μια γλώσσα που δεν την καταλαβαίνετε, αλλά ούτε ηχεί ευχάριστα στα αυτιά σας όπως για παράδειγμα τα σκανδιναβικά; Παρά το γεγονός ότι η τελευταία διαφήμιση της Volvo είναι στα σουηδικά, εν τούτοις δεν σε χαλάει καθόλου, αφού πρόκειται για μια πραγματική υπερπαραγωγή που σε καθηλώνει.

Και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που στην διαφήμιση πρωταγωνιστεί ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μας μεταφέρει στο σκληρό και άγριο τοπίο του χειμώνα στην Σουηδία.

Βουτιά σε μια παγωμένη λίμνη χωρίς ρούχα, διασχίζοντας ένα χιονισμένο δάσος, αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που κάνει ο Ζλάταν. Σαφώς και το χρήμα έχει παίξει ρόλο στην απόφαση του σπουδαίου ποδοσφαιριστή, όμως πέρα από αυτό γεγονός είναι ότι πρωταγωνιστεί σε μια από τις κορυφαίες διαφημίσεις αυτοκινήτων που έχουμε δει ποτέ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα