Eurovision 2015: Από τα εφέ της Σουηδίας, στη σέξι κοκκινοσκουφίτσα και τα παθιασμένα φιλιά της Λιθουανίας

Eurovision 2015: Από τα εφέ της Σουηδίας, στη σέξι κοκκινοσκουφίτσα και τα παθιασμένα φιλιά της Λιθουανίας

Οι καλύτερες στιγμές του 60ου διαγωνισμού της Eurovision. H ιπτάμενη Κοντσίτα, τα εφέ της Σουηδίας και άλλα πολλά που τράβηξαν τα βλέμματα (Pics+Vids)

Η Σουηδία με τον Måns Zelmerlöw και το ‘Heroes’, ανακηρύχθηκε νικήτρια του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος δε θα λέγαμε ότι είχε και πάρα πολλές καλές στιγμές.

Αν για τον χ, ψ λόγο δεν τον παρακολούθησες χτες, εμείς είμαστε εδώ για σένα, καθώς παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές του διαγωνισμού.

Η ιπτάμενη Κοντσίτα

Ένα εντυπωσιακό σόου έδωσε για άλλη μια φορά η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Κοντσίτα, η οποία εμφανώς εμπνευσμένη από τον δικό μας Σάκη Ρουβά, άνοιξε την αυλαία του διαγωνισμού, πετώντας!

Η Κοντσίτα προσγειώθηκε στη σκηνή του Wiener Stadhalle φορώντας μία εντυπωσιακή φούξια φόρμα, αφού αιωρήθηκε για λίγο, ούσα δεμένη με ιμάντες.

Η εμφάνιση του νικητή Måns Zelmerlöw- τα εφέ που έκαναν τη διαφορά

Η Σουηδία ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που φάνηκε και μετά την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό. Το τραγούδι του Måns Zelmerlöw είχε θέμα το bullying, και ενισχύθηκε σημαντικά μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας που είχε.

Τα ειδικά εφέ βοήθησαν σημαντικά τον Måns Zelmerlöw να αφηγηθεί μια ιστορία μέσω του τραγουδιού του.

Παρακολουθήστε όλα όσα συνέβησαν στο τελικό του διαγωνισμού της Eurovision μέσω της Live blogging πλατφόρμας του NEWS 247.

Η Ρωσία δεν τα κατάφερε, Πούτιν μη κλαις

 

Αν και η Ρωσία είχε βλέψεις για τη πρωτιά, η Σουηδία την έφαγε λάχανο. Η Polina Gagarina με το “A Million Voices” , ΄ένα τραγούδι για την ειρήνη και την αποδοχή. βγήκε δεύτερη με 303 ψήφους.

Η Polina Gagarinaσχεδόν καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού ήταν συγκινημένη και έκλαιγε… Πούτιν μην την επιπλήξεις, καλά τα πήγε το κορίτσι.

Το δυνατό μήνυμα της Λιθουανίας

Η Λιθουανία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν η εμφάνιση των Monika Linkytė και Vaidas Baumila κορυφώθηκε με ένα παθιασμένο φιλί, ενώ δίπλα τους φιλιόντουσαν δύο ομόφυλα ζευγάρια, περνώντας ένα δυνατό μήνυμα.

Η σέξι “κοκκινοσκουφίτσα” της Ισπανίας

Τα βλέμματα όλων μαγνήτισε η εκπρόσωπος της Ισπανίας, Edurne, η οποία σε συνδυασμό με τη φωνή και την σκηνική της παρουσία έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Η ισπανίδα καλλονή εμφανίστηκε αρχικά ως “κοκκινοσκουφίτσα”, ενώ άλλαξε  με εντυπωσιακό τρόπο στη σκηνή, μένοντας με ένα κολλητό χρυσό φόρεμα με σκίσιμο.

Για την ιστορία ερμήνευσε το κομμάτι “Amanecer” που σημαίνει “χαραυγή”.

Η παρθενική εμφάνιση της Αυστραλίας

Οι Αυστραλοί πάντα αγαπούσαν τον θεσμό της Eurovision και τώρα που ήρθε η ώρα της συμμετοχής τους, τρελάθηκαν όταν πλασαρίστηκαν, δε, και στην πέμπτη θέση. Ο Guy Sebastian με “Tonight Again” για “πρωτάρης” τα πήγε πολύ καλά.

Η Monika Kuszyńska, παράλυτη μετά από τροχαίο, εκπρόσωπος της Πολωνίας

Η Monika Kuszyńska, ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη στο θεσμό της Eurovision που τραγούδησε από τα αναπηρικό της καροτσάκι, περνώντας  ένα μήνυμα εμψύχωσης προς όλους τους ανθρώπους με αναπηρία.

“Θεωρώ ότι η ερμηνεία μου είναι μια μαρτυρία προκειμένου να δηλώσω ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πτοείται και να ζούμε κάθε λεπτό της ζωής ακόμα και όταν εκείνη μας υποβάλλει σε μία δύσκολη δοκιμασία. Μετά το ατύχημά μου, το να τραγουδάω έγινε η αποστολή μου” δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η 35χρονη τραγουδίστρια.

BONUS: Η Ελληνίδα Celine Dion

Δεν γίνεται να μην ευλογήσουμε τα γένια μας καθώς η εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου ήταν αρκετά καλή. Πολλοί ήταν οι χρήστες στο Twitter που την αποκαλούσαν ως την Ελληνίδα Celine Dion, αν και υπήρχαν και εκείνοι που έκαναν πικρόχολα σχόλια αναφερόμενοι σε μια πιθανή νίκη της χώρας μας.

Απολαύστε την ερμηνεία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, η οποία κατάφερε και απέσπασε την 19η θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα