Μπάχαλο το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Παιδόφιλος επιχείρησε να ασελγήσει σε 6χρονη ασθενή!

Μπάχαλο το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Παιδόφιλος επιχείρησε να ασελγήσει σε 6χρονη ασθενή!

Κάμερες διαλυμένες, μια ασφάλεια του Νοσοκομείου για κλάματα και το μόνιμο «μπαλάκι» του γελοιωδέστερου Δημοσίου του πλανήτη που πετάγεται από τον έναν στον άλλον, συνθέτουν το μεγαλείο του μπάχαλου σε ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αττικής, που έδωσε την ευκαιρία σε έναν παιδόφιλο να αποπειραθεί να ασελγήσει σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού!

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου πως είναι δυνατόν ένας ανώμαλος να εισέλθει σε θάλαμο που νοσηλεύονται παιδιά και να αποπειραθεί να ασελγήσει σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, αφού πρώτα το έγδυσε και στη συνέχεια κατέβασε τα παντελόνια του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται από πάνω του, μέχρι που τον αντιλήφθηκαν η μάνα του παιδιού και μία άλλη κυρία…

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας το Νοσοκομείο είχε γενική εφημερία και εκατοντάδες άνθρωποι εισέρχονταν στα επείγοντα.

Προφανώς, αυτή την πολυκοσμία εκμεταλλεύτηκε και ο δράστης και εισήλθε ανενόχλητος στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε σε θάλαμο που νοσηλεύονται παιδιά, άνοιξε την πόρτα ενός δωματίου και εισήλθε στο εσωτερικό του.

Ο παιδόφιλος που φορούσε μία καπαρντίνα, γδύθηκε από την μέση και κάτω και έγδυσε ένα 6χρονο κοριτσάκι που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Αμέσως άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, μέχρι που πετάχτηκε από τον ύπνο της η μητέρα ενός άλλου παιδιού και από τις φωνές της ξύπνησε και η μητέρα του κοριτσιού. Από τις φωνές και τον πανικό που ακολούθησε, μάζεψε τα παντελόνια του και έφυγε τρέχοντας.

Παρά τις φωνές των γυναικών, η ασφάλεια του Νοσοκομείου φαίνεται πως καθυστέρησε να αντιδράσει με αποτέλεσμα ο δράστης να καταφέρει να διαφύγει. Άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας που ερευνούν την υπόθεση, μετέβησαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις από τις δύο γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα ακούστηκαν για τα 100 ευρώ που κοστίζουν τα παράβολα για τη μήνυση και ότι δεν δέχτηκε το Αστυνομικό Τμήμα την μήνυση, δεν ισχύουν αφού κανονικά δέχτηκε την μήνυση και κανονικά βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα, όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικές Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει το παράβολο δεν σημαίνει ότι δεν έχει και το δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, αν και στην περίπτωση αυτή, πλέον κινούνται αυτεπαγγέλτως οι Αρχές.

Η μητέρα δεν φέρεται να έχει δει καθαρά το πρόσωπο του δράστη, ενώ η μάρτυρας τον έχει δει προφίλ. Και οι δύο γυναίκες κλήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να δουν φωτογραφίες υπόπτων από περιπτώσεις με επιδειξίες που έχουν κατά καιρούς συλληφθεί στην περιοχή, αφού παρόμοιο άλλο περιστατικό μέσα στο Νοσοκομείο δεν έχει υπάρξει, πλην εκατοντάδων κλοπών από θαλάμους ασθενών.

Οι πυτζάμες του παιδιού ζητήθηκαν από την Αστυνομία για να εξεταστούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μήπως τυχόν εντοπιστεί το γενετικό υλικό του δράστη, αν και δεν πρόλαβε να εκσπερματίσει.

Αυτό που εξοργίζει όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του News247, ακόμα και τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση είναι ότι ακόμα και οι λιγοστές κάμερες που έχει το Νοσοκομείο στην είσοδο ήταν χαλασμένες και υπολειτουργούσαν και τα αντανακλαστικά της ασφάλειας του Νοσοκομείου, χαρακτηρίζονται από τους ίδιους τους αστυνομικούς ως τουλάχιστον ανύπαρκτα…

Για να εξάγει κανείς ασφαλές συμπέρασμα, αρκεί να συγκρατήσει τον χαρακτηρισμό ενός αξιωματικού της Αστυνομίας με πολλά χρόνια εμπειρίας στη Νίκαια, που είπε στο News247, έχοντας εμπειρία από το παρελθόν για πολλά περιστατικά μέσα στο Νοσοκομείο, όχι της ίδιας φύσεως, πως «αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται μόνο για να ξύνονται…».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου την επόμενη ημέρα το πρωί και αφού δεν μίλησε καν με τις δύο γυναίκες, ωστόσο έδωσε εντολή να γίνει ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες του προσωπικού… Είναι από αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες ΕΔΕ που γίνονται κάθε 24ωρο στο ελληνικό Δημόσιο και συνήθως πάνε «άκλαυτες».

Επειδή, όμως ένα τέτοιο περιστατικό είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό, γιατί πραγματικά τι θα συνέβαινε εάν δεν ξυπνούσε η γυναίκα αυτή, είναι άκρως απαραίτητο το Υπουργείο Υγείας να λάβει τα μέτρα του και να επανεξετάσει τι είδους ασφάλεια παρέχουν τα Νοσοκομεία στους ασθενείς και τους συνοδούς τους και βεβαίως να δοθούν αυστηρές οδηγίες στο προσωπικό της ασφάλειας των Νοσοκομείων…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα