Star Wars: Ολοκληρώθηκε επισήμως το όγδοο επεισόδιο της σειράς ταινιών

Star Wars: Ολοκληρώθηκε επισήμως το όγδοο επεισόδιο της σειράς ταινιών
"Star Wars" robot character R2-D2 stands in front of the audience at the Princess Leia Star Wars Fan Club Tribute Presentation during the 2017 Comic-Con International on Sunday, July 23, 2017, in San Diego, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Pizzello/Invision/AP

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στα μέσα Ιουλίου και αμέσως ξεκίνησαν η διαδικασία του μοντάζ και ο σχεδιασμός των απαιτούμενων ειδικών εφέ

Ο σκηνοθέτης Rian Johnson ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι ολοκληρώθηκε η παραγωγή του πολυαναμενόμενου όγδοου κεφαλαίου της διαγαλαξιακής κινηματογραφικής σειράς Star Wars με τίτλο “Ο τελευταίος Jedi” (The Last Jedi).

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στα μέσα Ιουλίου και αμέσως ξεκίνησαν πυρετωδώς η διαδικασία του μοντάζ και ο σχεδιασμός των απαιτούμενων ειδικών εφέ προκειμένου η ταινία να είναι έτοιμη για τη δαινομή και παρουσίασή της στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η ανακοίνωση αυτή του Johnson έρχεται να επαληθεύσει ότι η αγωνία των εκατομμυρίων θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς θα λήξει ‘εμπρόθεσμα’ σε τρεις μήνες.

Δείτε το τρέιλερ:

(Με πληροφορίες από Independent, φωτό: Chris Pizzello/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα