Άδωνις: Θα κυνηγήσω μέχρι τέλους τον Τσίπρα. Έγκλημα της ΝΔ η ψήφιση του τρίτου μνημονίου

Άδωνις: Θα κυνηγήσω μέχρι τέλους τον Τσίπρα. Έγκλημα της ΝΔ η ψήφιση του τρίτου μνημονίου

Όσοι θέλετε συναίνεση και συνεννόηση μη με ψηφίσετε για αρχηγό της ΝΔ. Χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά δεν θα ήμουν στην ΝΔ είπε ο κ. Γεωργιάδης

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσίαση του προγράμματός του για τη “Νέα” Νέα Δημοκρατία.

“Ένα καλό έκανε ο Τσίπρας και πρέπει να το αρπάξουμε. Εξευτέλισε την Αριστερά” είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας “ο λαός μας έχει πέσει θύμα απάτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραδώσει ομαλά την εξουσία. Δεν θα πέσουν ως ώριμο φρούτο. Δεν θα φύγουν από μόνοι τους. Το μόνο που κρατούν από την Αριστερά είναι η ολοκληρωτική νοοτροπία” και κατέληξε εξηγώντας γιατί διεκδικεί την ηγεσία της ΝΔ: “Θα τους πολεμήσουμε. Θα τους κυνηγήσουμε σκληρά και στο τέλος ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει. Όσοι θέλετε συναίνεση και συνεννόηση και να ψηφίζουμε τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ μη με ψηφίσετε. Εγώ τον κ. Τσίπρα θα τον πολεμήσω μέχρι τέλους”. 

Από τα πυρά του δε γλίτωσαν ούτε οι συνυποψήφιοί του ενώ χαρακτήρισε “έγκλημα” από τη ΝΔ την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. “Το καλοκαίρι η ΝΔ έκανε κάτι χειρότερο και από έγκλημα. Έκανε ένα λάθος. Δυστυχώς η ηγεσία μας τότε δε μας άκουσε και η ΝΔ ψήφισε θετικά δίνοντας λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα” σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τόνισε ότι “τώρα που η ΝΔ έχει έρθει στη σωστή γραμμή και καταψηφίζει είναι αργά. Η χώρα βρίσκεται στο έλεος του Τσίπρα”.

Με έμμεσες αλλά σαφείς μπηχτές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να μην ψηφίσουν πολιτικούς “ατσαλάκωτους, που κρύβονται και πριν μιλήσουν συμβουλεύονται τους επικοινωνιολόγους” καθώς και πολιτικούς “που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους για τις ιδέες τους”, ενώ με σαφή υπονοούμενα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι.

Για ακόμη μια φορά μίλησε ένθερμα για τον Αντώνη Σαμαρά και δήλωσε υπερήφανος για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “χωρίς το Σαμαρά δεν θα ήμουν στη ΝΔ” και συνέχισε λέγοντας “η δικιά μας ΝΔ δεν θα ντρέπεται για τις ιδέες της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα