Καμμένος: Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος είναι ο άξονας προστασίας τους ελληνισμού

Καμμένος: Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος είναι ο άξονας προστασίας τους ελληνισμού

Μήνυμα ενότητας από τον υπουργός Άμυνας Πάνο Καμμένο μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τους αγωνιστές της Κύπρου (vid)

“Ενωμένος ο ελληνικός λαός, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, στην εθνική μας εορτή, στείλαμε το μήνυμα της εθνικής κυριαρχίας” δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη  ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο υψηλό ηθικό και την εντιμότητα που διακρίνει τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων.

Στο πλευρό του, Καμμένου βρισκόταν ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου. “Τον υποδέχομαι με χαρά” είπε ο κ. Καμμένος  “και μαζί τους υποδεχόμαστε για πρώτη φορά από το 1974 τους αναπήρους πολέμου του ’74 της Κυπρου, που σήμερα γα πρώτη φορά παρελάσανε μαζί με τους ελλαδίτες αγωνιστές τηε ΕΛΔΥΚ και τους καταδρομείς”.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας ένα μεγάλο συγνώμη από τους αγωνιστές της Κύπρου “στους οποίους το κράτος δεν απέδωσε τις οφειλόμενες τιμές” και τους διαβεβαίωσε ότι “από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα δέοντα για αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για χάρη της πατρίδος”.

“Ο άξονας Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος είναι ο άξονας προστασίας τους ελληνισμού”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα