Η αλήθεια για το βίντεο με την πορνοστάρ που την δάγκωσε καρχαρίας

Η αλήθεια για το βίντεο με την πορνοστάρ που την δάγκωσε καρχαρίας

Τι πραγματικά συνέβη στο περιβόητο βίντεο, αποκάλυψε ιδιοκτήτης κέντρου καταδύσεων με καρχαρίες (vids)

Όλη την αλήθεια για το viral βίντεο με την πορνοστάρ που την δάγκωσε καρχαρίας κατά τη διάρκεια γυρίσματος, αποκάλυψε βετεράνος δύτης και ιδιοκτήτης κέντρου καταδύσεων με καρχαρίες.

Ο Μπρις Ρόρερ, ιδιοκτήτης του Florida Shark Diving, λοιπόν, ισχυρίστηκε στην ιστοσελίδα RealClearLife.com ότι το περιστατικό ήταν “στημένο”, προκειμένου η εντυπωσιακή πρωταγωνίστριά του, Μόλι Καβάλι να γίνει γνωστή.

“Η Μόλι είπε ότι ήθελαν να κάνουν γυρίσματα με γυναίκες να κάνουν καταδύσεις με καρχαρίες. Ήμασταν επιφυλακτικοί γι’ αυτό. Στη συνέχεια όταν αρχίσαμε να μαθαίνουμε για το τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν, αρνηθήκαμε. Για την ακρίβεια, είπε ότι ήθελαν να κάνουν ένα ψεύτικο δάγκωμα, ήθελαν να μοιάζει με κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Ρόρερ.

Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω σκηνές, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, καταγράφηκαν σε άλλη επιχείρηση.

Και πρόσθεσε: “Δουλεύω με καρχαρίες όλη την ενήλικη ζωή μου, 300 μέρες τον χρόνο, κάνω καταδύσεις με καρχαρίες. Είναι απίστευτα ζώα, αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκονται στους ωκεανούς σε ένα σχετικά υγιές επίπεδο, διαφορετικά ολόκληρο το οικοσύστημα καταρρέει”.

“Τόσοι πολλοί άνθρωποι δουλεύουν σήμερα για τη διάσωση των καρχαριών και το περιβάλλον είναι στο επίκεντρο αυτή την εποχή. Όταν κάποιος έρχεται με μια ψεύτικη επίθεση καρχαρία, είναι σαν να χτυπάς όλους όσοι εργάζονται στον τομέα αυτό”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα