ΝΔ κατά Επιτρόπου Ψηφιακής Αγοράς γιατί συνεχάρη την κυβέρνηση

ΝΔ κατά Επιτρόπου Ψηφιακής Αγοράς γιατί συνεχάρη την κυβέρνηση
Vice-President of European Commission Andrus Ansip in Greek Parliament in Athens, Greece on May 11, 2017 / , 11 , 2017 Alexandros Michailidis / SOOC

Η γαλάζια τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής Άννα Ασημακοπούλου επέπληξε στη Βουλή τον επίτροπο Ψηφιακής Αγοράς, Αν. Άνσιπ, γιατί χαιρέτισε τις επιδόσεις της οικονομίας

Τη δυσαρέσκεια της προς τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδιο επίτροπο ψηφιακής πολιτικής Άντρους Ανσίπ για το γεγονός ότι συνεχάρη την κυβέρνηση για τις θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, εκδήλωσε η τομεάρχης της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου. 

«Μας εξέπληξε λίγο το  ότι δώσατε συγχαρητήρια για  τις επιδόσεις της ελληνικής  οικονομίας» είπε η κυρία Ασημακοπούλου στον ευρωπαίο επίτροπο ο οποίος απεύθυνε ομιλία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές για την ενιαία ψηφιακή αγορά στην Ευρώπη.

«Ελπίζω όσο  είστε εδώ να μπορέσετε να  δείτε λίγο την πραγματικότητα  από κοντά» ανέφερε και πρόσθεσε στο ίδιο πνεύμα: «σε μια οικονομία η οποία έχει για παράδειγμα capital controls, έχουμε ένα barrier στο  να εκμεταλλευτούμε την ενιαία ψηφιακή αγορά». «Όταν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα για να κάνεις συναλλαγές, αυτό δεν το λες και ιδανικές συνθήκες της οικονομίας για να αναπτυχθεί η ενιαία ψηφιακή αγορά» σημείωσε.

(Φωτογραφία: Sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα