Βραζιλιάνος σχεδιαστής παρουσιάζει ένα κόμπακτ όχημα περιπέτειας

Βραζιλιάνος σχεδιαστής παρουσιάζει ένα κόμπακτ όχημα περιπέτειας

Μπορεί και να είναι το όχημα περιπέτειας, στο οποίο όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε σε μια off-roader διαδρομή στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου ή την έρημο της Σαχάρας. Προς το παρόν πάντως, είναι ένα μοντέλο σε 3D.

Αυτή η συγκεκριμένη ιδέα είναι το πνευματικό τέκνο του Eduardo Galvani. Ενός Βραζιλιάνου σχεδιαστή, που κρίνοντάς τον από το εν λόγω έργο του, μπορούμε να πούμε ότι διαθέτει φαντασία.

 

Ο σχεδιαστής έβαλε στόχο να δημιουργήσει ένα όχημα σε σχήμα βολβού με τον κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος. Το συγκεκριμένο van θα μπορούσε να κατασκευαστεί από γυαλί, τιτάνιο και ανθρακόνημα. Το αποτέλεσμα ονομάζεται Nimbus και είναι ένα αστείο όχημα το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν έχει  καμία ελπίδα να μπει στην παραγωγή. Έχει όμως χαρακτήρα και κάνει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

 

Η δύναμη για την κίνηση του οχήματος, έχει προβλεφθεί να προέρχεται από ένα 180hp ηλεκτρικό κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος. Πάντως η κίνηση θα μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να παρουσιάζει τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση. αν και η δύναμη θα σταλεί σε όλους τους τέσσερις τροχούς για μέγιστη πρόσφυση.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα