Από κοτσυφόκισσα, η Τζένιφερ Λόρενς έγινε σπουργίτι

Από κοτσυφόκισσα, η Τζένιφερ Λόρενς έγινε σπουργίτι

Στον αέρα το trailer της νέας ταινίας της ηθοποιού με τίτλο "Red Sparrow"

Από τον σκηνοθέτη των “Αγώνων Πείνας”, μια νέα περιπέτεια με την Τζένιφερ Λόρενς κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2018 στους κινηματογράφους. Η κοτσυφόκισσα του Hunger Games μεταμορφώνεται σε κόκκινο σπουργίτι και μας μεταφέρει στον κόσμο της κατασκοπείας και της ίντριγκας μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών πρακτόρων.

Πρόκειται για το επικείμενο θρίλερ σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς – ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα Hunger Games – βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζέισον Μάθιους. Η ταινία περιγράφει την εκπαίδευση μιας Ρωσίδας κατασκόπου, η οποία γνωρίζει έναν πράκτορα της CIA και προσπαθεί να τον εκθέσει.

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2013, βυθίζεται στον κόσμο της κατασκοπείας Ρωσίας και ΗΠΑ, με βασική πρωταγωνίστρια την Ντομίνικα Εγκόροβα ή αλλιώς “Κόκκινο Σπουργίτι” που εξαναγκάζεται να κάνει το επάγγελμα του κατασκόπου από τον Θείο της. Όπως διαβάζουμε, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας έχει την μοναδική ικανότητα να αναγνωρίζει τη φύση των ανθρώπων, βλέποντας τα συναισθήματά τους να παίρνουν διαφορετικό χρώμα. 

Η 20th Century Fox έδωσε τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας που έγινε ανάρπαστο στα social media. Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους το Μάρτιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα