Νέα προθεσμία για το Χριστόδουλο Ξηρό

Νέα προθεσμία για το Χριστόδουλο Ξηρό
Ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεατι στο Εφετείο, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του σχεδίου"Γοργοπόταμος" την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Την Πέμπτη θα απολογηθεί συμπληρωματικά στον ανακριτή ο Χρ. Ξηρός, καθώς υποστήριξε ότι στη ΓΑΔΑ δεν του επιτρέπουν τη χρήση υπολογιστή, ο οποίος όμως είναι απαραίτητος για να εξετάσει τη δικογραφία που είναι σε ηλεκτρονική μορφή

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται τελικά να απολογηθεί συμπληρωματικά ο Χριστόδουλος Ξηρός, για την αποκαλούμενη υπόθεση “Γοργοπόταμος”, μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε από τον εφέτη ειδικό ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε περισσότερο χρόνο προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας, αφού -όπως ισχυρίζεται- δεν έχει λάβει γνώση των στοιχείων της δικογραφίας καθώς  είναι σε ηλεκτρονική μορφή και στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, δεν του επιτρέπουν να έχει υπολογιστή, τα γυαλιά του αλλά ούτε καν ένα στυλό για να κρατήσει σημειώσεις.

Πάντως, πρόθεση του Χριστόδουλου  Ξηρού , σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να περιοριστεί  σε μια “πολιτική  δήλωση” ενώπιον του ανακριτή και να μην απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα