Mini Concept Vision. O προπομπός της επόμενης γενιάς του δημοφιλούς Mini

Mini Concept Vision. O προπομπός της επόμενης γενιάς του δημοφιλούς Mini

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση της επόμενης γενιάς του Mini να τοποθετείται τον επόμενο χρόνο (2014) η μαμά BMW όμως φρόντισε να παρουσιάσει το Mini Concept Vision, δείχνοντας έτσι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το μοντέλο της επόμενης γενιάς.

Το κλασικό και το μοντέρνο είναι οι κυρίαρχες σχεδιαστικές λύσεις που διακρίνει κάποιος στο Mini Concept Vision. Το οποίο αν και έχει τον δικό του χαρακτήρα, εν τούτοις δεν διαφοροποιείται δραματικά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Η εξωτερική εμφάνιση του Mini Concept Vision χαρακτηρίζεται από τα φωτιστικά σώματα τύπου LED, από τον τεράστιο προφυλλαχτήρα στο πίσω, τα φώτα ομίχλης που είναι ενσωματωμένα στην εξαγωνική μάσκα, την πίσω αεροτομή και φυσικά την διπλή απόληξη της εξάτμισης (όμοια με αυτή που υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις CooperS).

Στο εσωτερικό η λογική που ακολουθείται είναι η ίδια με τα υπόλοιπα Mini, ενώ ένα στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο Mini να ξεχωρίζει είναι  το Driving Experience Control, που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να αλλάξει τον εσωτερικό φωτισμό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα