Τα T-greeks και η Ελληνική Επανάσταση του 1821

Τα T-greeks και η Ελληνική Επανάσταση του 1821

Ποια είναι λοιπόν πραγματικά η σχέση των εν λόγω t-shirt με την Ελληνική Επανάσταση που γιορτάζουμε την Παρασκευή 25 Μαρτίου;

Μην ανησυχείς και δεν θα σε ρωτήσω τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου. Δεν πρόκειται να βγάλω καμία άβολη στιγμή ιστορικής ανακρίβειας στην δημοσιότητα. Και για να μην σε κρατάω άλλο σε αγωνία, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των εν λόγω t-shirts με την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Άμεση τουλάχιστον σίγουρα καμία!

Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια τα ανακάλυψα τυχαία. Ήταν ότι πιο καλόγουστο και “ελληνικό” είδα ποτέ και αν κάποιος με ρωτούσε τι να έπαιρνε μαζί του φεύγοντας από την Ελλάδα αυτά τα μπλουζάκια θα είχαν σίγουρα την εύνοια μου.

Ο λόγος λοιπόν που προσπάθησα να βρω την κατάλληλη στιγμή που θα ταίριαζε να σου τα παρουσιάσω ήταν το ελληνικό στοιχείο που εκφράζουν. Με αφορμή το τσαρούχι που υπάρχει στα σχέδια τους, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου μου ακούστηκε ταιριαστός και κατάλληλος. Για πρώτη φορά είδα ότι επιτέλους κάποιος κατάλαβε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο Ακρόπολη, Μύκονος και μουσακάς και ενθουσιάστηκα.

Μία σειρά από μπλουζάκια με ελληνικά ονόματα, ελληνικές εικόνες και άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Μεταφέρουν την ελληνική “εμπειρία” όπως ακριβώς πρέπει και την ζει κάθε επισκέπτης αλλά και ντόπιος, γνήσιος Έλληνας. Και σκεφτείτε ότι οι δημιουργοί τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Ελλάδα.

Απολαύστε 7 επιλογές της σειράς και σκεφτείτε ποιο θα θέλατε να κάνετε δικό σας.

The Xtapodi T-Shirt – White / Men €24.00

The Karpouzi T-Shirt – White / Men €24.00

The Kavouraki T-Shirt – White / Men €24.00

The Tsarouchi T-Shirt – White / Men €24.00

The Wisdom T-Shirt – White / Men €24.00

The Achinos T-Shirt – White / Men €24.00

The Opa T-Shirt – White / Men €24.00

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα