Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι

Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι

Δείτε ποιοι είναι οι ιδανικοί προορισμοί για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ζωή και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τον επόμενο χειμώνα. Επίσης, αποτελεί μία ιδανική περίοδο για να ταξιδέψετε!

Για το λόγο αυτό, το Business Insider συγκέντρωσε τους δημοφιλέστερους προορισμούς του 2017 για καλοκαιρινές διακοπές και παρακάτω σας τους παρουσιάζουμε:

 

ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΡΩΣΙΑ

Η Αγία Πετρούπολη ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προορισμός στην Ευρώπη από τα World Travel Awards για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τα περίτεχνα παλάτια και οι εκκλησίες της πόλης, καθώς και η πλούσια ιστορία την καθιστούν ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες, ενώ οι ήπιοι καλοκαιρινοί μήνες είναι η καλύτερη στιγμή για να την επισκεφθείτε.

 

ΑΒΑΝΑ, ΚΟΥΒΑ

Τα vintage αυτοκίνητα και η αρχιτεκτονική της, καθιστούν την Αβάνα έναν ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές

 

ΜΑΛΤΑ

Η Μάλτα είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες, καθώς και για τα γεμάτα από σκάφη λιμάνια της. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε τρία μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, καθώς και να επισκεφθούν επτά ναούς που θεωρούνται ορισμένες από τις παλαιότερες ελεύθερες δομές στον κόσμο.

 

ΣΕΟΥΛ, ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Η Σεούλ βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του νέου Skygarden, ενός αυτοκινητόδρομου που μετατρέπεται σε πεζόδρομο πεζών και δημόσιο χώρο γεμάτος με τοπικά φυτά, θερμοκήπια, καφετέριες, αγορές, βιβλιοθήκες και ανθοπωλεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FORTUNEGREEECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα