Αντίο Αντζελίνα. Η νέα Lara Croft είναι εδώ

Αντίο Αντζελίνα. Η νέα Lara Croft είναι εδώ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του reboot του Tomb Raider και είναι ό,τι περιμέναμε

«Οταν μου προτάθηκε ο ρόλος, ενθουσιάστηκα: Η Λάρα Κροφτ είναι ένας θρυλικός χαρακτήρας» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο στο Vanity Fair η ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ, όταν συμφώνησε να ενσαρκώσει τον ρόλο που ανέδειξε την Αντζελίνα Τζολί σε φαντασίωση όλων των ανδρών.

Το video game ‘Tomb Raider’ ανανεώθηκε το 2013 λανσάροντας μια πιο αθλητική και slim εκδοχή της διάσημης αρχαιολόγου, επομένως ήταν θέμα χρόνου να ανανεωθεί και η κινηματογραφική εκδοχή της.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Βικάντερ από τα γυρίσματα είχαν αποσπάσει θετικά σχόλια από τους θαυμαστές του franchise, ενώ η σκηνοθετική γραμμή του Ρόαρ Ουτχάουγκ, όπως διαφαίνεται από το υλικό που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, φαίνεται να είναι πιστό στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Η νέα ταινία αφηγείται από την αρχή την ιστορία της διάσημης action woman, όταν επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του πατέρα της, η 21χρονη Λάρα που έχει αρνηθεί να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής αυτοκρατορίας δουλεύει σαν κούριερ στο Λονδίνο και πηγαίνει στο κολέγιο. Μια σειρά γεγονότων θα την οδηγήσουν να ερευνήσει την εξαφάνιση του πατέρα της να ταξιδέψει στην τελευταία τοποθεσία που εθεάθη: ένα νησί στις ακτές της Ιαπωνίας.

Δείτε το τρέιλερ:

Το πρώτο πόστερ της ταινίας:

*Το «Tomb Raider» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 16 Μαρτίου του 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα