Ο Σεπτέμβρης είναι επίσης μήνας διακοπών

Ο Σεπτέμβρης είναι επίσης μήνας διακοπών

8 ALL INCLUSIVE πακέτα διακοπών στις οικονομικότερες τιμές για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Ειδικά στην χώρα μας, που οι εποχές δεν έχουν και μεγάλες διαφορές ως προς τα χαρακτηριστικά τους, ο Σεπτέμβρης είναι ακόμα ένας επιπλέον μήνας καλοκαιρινών διακοπών.

Πέρα όμως από τα χρονικά περιθώρια του μήνα, εγώ θα έλεγα πως όσο κρατάει ο καιρός και τις παραλίες μπορείς να επισκέπτεσαι και τις διακοπές σου να κάνεις και μικρές αποδράσεις να προγραμματίζεις.

Πίσω στην ιστορία του Σεπτέμβρη και την καταλληλότητά του για διακοπές όλοι έχουν να που τα καλύτερα. Καλή και η άδεια του Αυγούστου αλλά είμαστε πολλοί αυτοί που επιλέγουμε να φύγουμε διακοπές όταν οι άλλοι γυρνάνε. Να απολαύσουμε άδεια, ήρεμη και καθαρή την πόλη όταν όλοι λείπουν και να αναχωρήσουμε με το πέρασμα του Αυγούστου.

Ποιοτικότερες στιγμές και υπηρεσίες, χαμηλότερες τιμές, εύκολη μετακίνηση, απόλαυση και ηρεμία είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσδίδει η συγκεκριμένη περίοδος στις αποδράσεις σου.

Παρακάτω ακολουθούν 8 οικονομικά πακέτα διακοπών που μπορείς να απολαύσεις με την παρέας σου ή την συντροφιά σου.

4* Grecotel Olympia Oasis – Κυλλήνη €195

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Grecotel Olympia Oasis, στα Λουτρά Κυλλήνης ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πλάγια Θέα Θάλασσα! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Καφές, Αναψυκτικά, επιλεγμένα Κρασιά και αλκοολούχα Ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς και χορταστικά Σνακ και Παγωτά ανάμεσα στα γεύματα! Ελέυθερη χρήση Θαλάσσιων Σπορ, Τοξοβολία και ποικίλων Παιχνιδιών! Για τους μικρούς μας φίλους Ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης καθώς και βραδινή διασκέδαση για τους μεγάλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

5* Skopelos Holidays Hotel & Spa – Σκόπελος €218

ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Χώρα Σκοπέλου, μόνο με 218€ από 436€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Ούζο! Προσφέρονται 2 Antistress Head Massages και 2 Welcome drinks! Παρέχονται 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

4* Eri Beach & Village – Χερσόνησος €318

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Eri Beach & Village στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών σε Double Room Garden View! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

4* Oceanis Hotel – Ρόδος €399

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Oceanis Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Kήπο στη Ρόδο, μόνο με 399€ από 510€ (Έκπτωση 22%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακ και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

4* Elounda Breeze Resort – Ελούντα Κρήτης €599

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Ελούντα Κρήτης, μόνο με 599€ από 1198€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Avalon Hotel – Ζάκυνθος €670

ALL INCLUSIVE στη Ζάκυνθο ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, στο Avalon Hotel, μόνο με 670€ από 960€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Draft Μπύρα, Ποτήρι Κρασί, Αναψυκτικά, Νερό, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια των Γευμάτων καθώς και Διάφορα Σνακ, Αλκοολούχα και μη ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Μια φορά την εβδομάδα πραγματοποιείται Ζακυνθινή βραδιά με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 6 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

4* Aquis Sandy Beach Resort – Κέρκυρα €768

ALL INCLUSIVE στην Κέρκυρα στο 4 αστέρων Aquis Sandy Beach Resort ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Double Room Garden View, μόνο με 768€ από 1000€ (Έκπτωση 23%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

4* Princess of Kos – Κως €342

ALL INCLUSIVE στην Κω στο 4 αστέρων Princess of Kos ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών σε Δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 342€ από 490€ ( Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα