Ανανεώθηκε η θητεία των οικονομικών εισαγγελέων

Ανανεώθηκε η θητεία των οικονομικών εισαγγελέων
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ// ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.(Eurokinissi-ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ) Ευρωκίνηση

Οι Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης θα παραμείνουν για ακόμη δύο χρόνια στη θέση τους, με απόφαση του Αρείου Πάγου

Στη θέση τους παραμένουν με απόφαση του Αρείου Πάγου οι οικονομικοί εισαγγελείς, Παν. Αθανασίου και Γαλ. Μπρη, καθώς ανανεώθηκε η θητεία τους.

Έτσι, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα παραμείνουν για άλλα δύο χρόνια.

Με επιστολή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς οι οικονομικοί εισαγγελείς ζήτησαν, και πάλι, εξειδικευμένο προσωπικό για να στελεχωθεί η υπηρεσία τους προκειμένου να προχωρήσουν αποφασιστικά τους ελέγχους στη λίστα Λαγκάρντ και σε άλλες λίστες.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου είχε ανανεώσει και τη θητεία της επικεφαλής των εισαγγελέων διαφθοράς Ελένης Ράικου η οποία έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τις συντονισμένες προσπάθειες της δικαιοσύνης για την αποκάλυψη φαινομένων διαφθοράς στο δημόσιο και την πάταξη της έκνομης δράσης  κρατικών λειτουργών.

Οι ανανεώσεις των θητειών για τους εισαγγελείς που κατέχουν νευραλγικά πόστα από τον Άρειο Πάγο έγιναν και στη λογική ότι πρέπει να στηριχθεί η δεδηλωμένη προσπάθεια της κυβέρνησης για την πάταξη φαινομένων διαφθοράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα