Οι εικόνες του παλιού νοσοκομείου Ρόδου που εξόργισαν τον Γεωργιάδη

Οι εικόνες του παλιού νοσοκομείου Ρόδου που εξόργισαν τον Γεωργιάδη
Eurokinissi

Την αγανάκτησή του για την εικόνα εγκατάλειψης που αντίκρισε στο παλιό νοσοκομείο της Ρόδου εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης (Pics)

Tη Ρόδο, το Καστελόριζο και τη Γαύδο επισκέπτεται ο Αδωνις Γεωργιάδης για να δει από κοντά τα προβλήματα των νησιών στο χώρο της υγείας.

Η εικόνα που αντίκρισε στο εγκαταλειμμένο νοσοκομείο, το οποίο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο τον εξόργισε, ενώ παράλληλα ανάρτησε και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, λέγοντας ότι: ”έγινε το νέο και εγκαταλείφθηκε το παλαιό στην τύχη του”.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός συνοδεύεται από τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), κ. Πάνο Ευσταθίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΕΟΠΥΥ, κ. Γιάννη Βαφειάδη, τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Γιάννη Ευδοκιμίδη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργο Πατούλη.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε για την τοποθέτηση γιατρών και την παροχή ιατροφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στο Καστελόριζο και τη Γαύδο.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα