Οι ΑΝΕΛ κατηγορούν τον Σαμαρά για “επιλεκτική σιωπή”

Οι ΑΝΕΛ κατηγορούν τον Σαμαρά για “επιλεκτική σιωπή”
Η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη καταθέτει ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Υγείας, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επιλεκτική σιωπή σε ποινικές υποθέσεις αλλοίωσης του πολιτεύματος, όπως η υπόθεση Μπαλτάκου, καταλογίζουν στον πρωθυπουργό οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με σχετική ερώτηση στη Βουλή

Ερώτηση στον πρωθυπουργό με την οποία τον κατηγορεί για “επιλεκτική σιωπή σε ποινικές υποθέσεις αλλοίωσης του πολιτεύματος, όπως η υπόθεση Μπαλτάκου”, κατέθεσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής αναφέρει ότι “μετά τη δημοσιοποίηση τον περασμένο Απρίλιο του γνωστού βίντεο Μπαλτάκου που τον ενέπλεκε ευθέως σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη”.

Καλεί τον κ. Σαμαρά να απαντήσει γιατί δεν έχει υποβάλει καμία απολύτως μήνυση επί 9 ολόκληρους μήνες για την υπόθεση αυτή αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο Αποστολόπουλου που επίσης τον εμπλέκει σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΑΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα